Reklama

Reklama

Policajný inšpektor a vynikajúci vyjednávač Ho sa dostáva do zamotanej hry, do ktorej ho vtiahol kriminálnik Cheung. Cheung trpí rakovinou, no pred smrťou je odhodlaný pripraviť a uskutočniť svoj plán pomsty, ktorého cieľom je Hongkongský syndikát. (muti)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Mějte mě za divného, ale napřed jsem viděl dvojku Running Out Of Time až poté jedničku. A musím říct, že dvojka se mi líbila více. Tak jednička ano byla tu první, přináší zádumčivý hymnický ost alá Vangelis, hezké vizuální vychytávky, v hlavní roli výborný Andy Lau proti neméně dobrému Ching Wang Lauovi, ale není zde pro mě tolik památných momentů jako ve dvojce, není tu tolik dobře provedených soubojů a vtipných momentů, navíc vedlejší charaktery kromě nadřízeného inspektora tu prakticky nemají větší prostor, dvojka má v tomhle navrch. Nicméně byla to výborná zábava, byť jsem pár věcí odhadl předem, přesto budu hodný a za herecké výkony hlavního dua zaokrouhlím z třiapůl na čtyři. Zatím mohu s klidem říci, že Sparrow, Breaking News, ROT2 a zejména Mad Detective jsou ještě lepší. Jsem zvědav jak se mi budou líbit další kousky z Johnnieho dílny. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

"Lebo Ťa to baví.", je nielen trefa do čierneho pri jednom z inteligentne sa doťahujúcich rozhovorov chytrého policajta s raz tak chytrým zločincom, ale aj odpoveď na otázku, prečo pozerať práve túto hongkongskú krimi-drámu. Jednoducho preto, že spústu ľudí neopustila detská túžba baviť sa vypointovanými a logiku neurážajúcimi hrami s tajomstvom. Či už v realite, literatúre alebo vo filme. A je fuk či ide o dedukcie detektíva Orieška, Sherlocka Holmesa alebo galantné spôsoby lupiča-gentlemana Arséna Lupina. Veď áno presne taký galantný Lupin spisovateľa Mauricea Leblanca, neubližujúci okrádaným a vždy v hľadáčiku krásnych, tajomných a inteligentných žien by už len pre svoje spôsoby mohol byť predobrazom pre o čosi viac súperiaco doťahovačský, ale svojim spôsobom tiež taký hravý ázijský film. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,CO VLASTNĚ CHCEŠ? NIC. JEN SI SPOLU V PŘÍŠTÍCH TŘECH DNECH ZAHRAJEME."… /// No, ne že by to zrovna inspektora Ho nějak sralo. Stejně nemá do čeho píchnout. Všechny případy vyřešený, všude uklizeno… Krimikočkovaná, která je zábavná díky umírněnýmu vtipu a inteligenci hlavních postav. Sázkou na jistotu je nejen sympatickej chytrák Andy Lau, ale i rejža. Takže jestli vás baví nejednoznačnej hlavní hrdina… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když mi poštou přijde šroubek, vím, že ... 2.) Mám raka a nudím se. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Sysel_CZ 

všetky recenzie používateľa

Bezesporu jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Myslím, že většina lidí musí po shlédnutí zaznat, že je jedinečný. Děj je postaven na kompozici akce, humoru a přímo fikaných psychologických triků. Taková směsice se zajisté dá těžko udržet pohromadě, ale zde režisér dokázal nemožné a vyplodil dílo hodné úcty. Prostě bezva. 5/5 ()

system 

všetky recenzie používateľa

Johnnyho novy film Breaking News, me prilis nenadchnul, tak jsem byl zvedavy jestli me prekvapy tentokrat (kazdy si zaslouzi druhou sanci ne?:-)). A vida, chlapec umi natocit i velice povedeny filmik. Tentokrat o muzich na ruznych stranach zakona, se skvelymi hereckymi vykony v cele s vybornym Andy Lauem, ktery se nebezpecne blizi k mojemu Top:-) ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama