Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Vedl módní impérium a diktoval styl tehdejší doby. Americký návrhář Halston zakusil nevídanou slávu – než se jeho život začal hroutit. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (52)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem o Halstonovi neslyšela a asi by mi nevadilo, kdyby to tak i zůstalo. Snímek mapuje určitou část scény 50., 60. a 70. let. Od nadějného startu, přes dosažené výšiny, až k poněkud trapnému pádu, kdy se hlavní hrdina rozprodal na kousky. To, co na něm bylo unikátní prodal a devalvoval, takže co pak zbývá? Ewan hraje skvěle, dobové kulisy i oblečení jsou skvostné. Snímek však nijak nevybočuje a Halston pro mě není natolik zajímavou postavou, aby utáhl celou sérii. Film by stačil. SHRNUTÍ: Když prodáte sami sebe, tak je výsledek vždy stejný: kus vás ubyde. MÓDNÍ OKÉNKO: Klobouky, které Halston navrhoval, byly hezké a vtipné. Jeho oděvní kolekce mě však nijak neoslovily – průměr, spíš nuda, a ani neměly ucelený rukopis. Spíš nahodilé kousky, jak ho prostě něco napadlo. Možná byl inovativní v použití materiálů, umělý semiš, to však ve filmu tolik nevyzní. Jakože oslnivé vystoupení v Paříži mi taky nic neřeklo, ty francouzské modely, i když nudněji (klasičtěji) prezentované, byly mnohem víc šik. Popravdě, z jeho tvorby se mi líbila jen ta křivá lahvička na parfémy a tu ještě ani nenavrhnul on. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Pisne jsou vybrany, aby presne zobrazily kazde desetileti. U nas jsou znami hlavne skvostni  rockovi Velvet Underground. Sam navrhar je dnes zapomenutou postavou. I jeho predstavitel priznal, ze ho neznal. Sveho hrdinu hraje kouzelne s presne odpozorovanymi pohyby. V prvnich dilech ho budete poznavat velmi povrchne. Sexu  a omamnych latek je zde hodne, ale neni  znazornovan v detailech. Vypraveni bezi hodne rychle. ()

Reklama

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

"Jsme banda gayů, grázlů a nevyzrálých holek, Zapadáš sem."  Bohémský Háčko v raketovém rozletu módním světem plným lesku, luxusu, koksu, prachů a sexu. Ewan McGregor byl pro tuto roli dobrou volbou a byl v ní skvělý! ッ Jen škoda, že ta jízda nebyla delší.  "Kam to bude? Kamkoliv. Prostě jen jeďte." ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dosť to pripomína životopis o Mercurym Bohemian Rhapsody. Len sa tu nespieva ale neustále sa tu navrhujú nejaké šaty. Hlavný hrdina sa postupne tiež odtrhne od reality a prepadne drogám. Je tu aj gay zmrd, ktorý ho celý čas využíva a nakoniec Halston zájde tak ďaleko, že predá aj svoje vlastné meno. Takže pád je ešte tvrdší, ale nakoniec predsalen dôjde ku krátkemu k vytriezveniu. Ewan McGregor v ústrednej úlohe je úchvatný, ale väčšinu série som mal pocit, že predvádza len nejakú cool povrchnú predstavu. Možno taký naozaj Halston behom tej nonstop zdrogovanej fázy jeho života bol, ale vďaka tomu jak jeho život, tak celá táto séria pôsobí len ako zábavný cirkus rôznych exotov. K emóciám tu došlo len párkrát. Poriadne až v závere, keď si Halston uvedomil jak to všetko posral. Keby boli všetky scény také ako jeho rozhovor s dlhoročným kolegom v limuzíne, tak to mohla byť poriadna pecka a nie len povrchná extravagantná zábava. Ale ani nuda to nie je. Proste taký informačne prínosný seriál o oblasti o ktorej ako normálny chlap nič neviem. Koho zaujíma móda alebo gay orgie vo vysokých kruhoch, tak nejaké tie hviezdičky určite pridá. 6/10. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Za mě skvěle obsazené - McGregor naprostý luxus :) Věděla jsem, že ženy byly paf z toho pána, co udělal klobouk pro paní Kennedyovou - ale že to byl zrovna on - to bylo pro mě zajímavé překvapení :) Seriál má pro mě akorát počet dílů, kdy stihli ukázat, že jednou jste dole a jednou nahoře :) Je to svižné, rychlé, barevné a ta móda - bomba :) ()

Galéria (112)

Zaujímavosti (1)

  • Scéna, kde sa jedna z postáv (žena) zasekne vo vetracej šachte smerom do klubu – v skutočnosti sa stal podobný prípad, kedy niektorí podvodníci využívali dôveru niektorých Newyorčanov, ktorí sa chceli dostať do Clubu 54 a predávali im mapky podzemného metra, ktoré už nebolo využívané a dalo sa cez neho dostať až do Clubu 54. Žiaden tento systém podzemných tunelov nebol napojený na klub. Osudové sa to stalo jednému mužovi, ktorého v jednom takom podzemnom tuneli našli, mal na sebe smoking a mapku, ktorá ho mala doviezť do klubu. (etienne)

Reklama

Reklama