Reklama

Reklama

Láska v Texasu

(TV film)
  • Kanada Lonestar Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Mladá ovdovelá matka Erin (Stephanie Bennett) prichádza s dcérami do Texasu na ranč svojho otca, s ktorým si už dlhú dobu nerozumie. Má strach z budúcnosti a nevie, ako ďalej. V mestečku sa zoznámi s majiteľom mexickej reštaurácie Mateom (Marco Grazzini), ktorý jej pomáha znovu získať nádej. Nájde si Stephanie cestu k otcovi a zakopne možno aj o lásku? (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Lonestar Christmas" si síce tiež neodpustí svoju dávku klišé a teatrálnych momentiek, no na druhú stranu mám pocit, že pozitívne stránky filmu prevládajú nad tými negatívnymi. V prvom rade tu máme romantickú dvojicu, ktorá pôsobí spolu veľmi prirodzene. A dokonca som si hovoril, že nemuseli s tými bozkami tak veľmi čakať. Mohli to kľudne priniesť do toho skôr. Prečo musia byť všetky tieto filmy v "G" ratingu? Prečo nemôžeme dostať od nich niečo, čo by nám dalo aspoň nejakú zmenu? Čo napríklad? Bozk niekedy v prvej tretine, možno by z toho potom mohol byť aj kľudne nejaký sex. VIem, že potom by už film bol viac asi "PG-13", ale vadilo by to niekomu? Prečo si proste ideme budovať imidž, kde naše filmy sú absolútne nezávadné a určené pre všetkých a podobne? Okey, ale poďme k ďalším pozitívam. Tradície, ktoré tu majú naši hrdinovia sú veľmi pekné aj vtipné. Ako alobalová hviezda, alebo trackovanie sobov, kde sa musia potrieť koláčikmi, aby ich vycítili a podobne. To sú celkom originálne momentky. Super je aj vzťah našej hlavnej hrdinky s jej otcom. A ako zalepiť niektoré rany je náročnejšie, než by sme čakali. No v závere príde veľká hádka, ktorá vyvrcholí ešte pohadaním sa s jej mužom, aby sa potom udobrili počas kázne v kostole, ktorá sa zastaví na to, aby si mohli veci povedať a pokračuje až po ich bozku. To je mimochodom, otrasný moment. Film asi ocením lepšou známkou než by si zaslúžil, ale tá chémia a tie originálne momentky a fakt, že sú to prvýkrát Vianoce v Texase, tak filmu nejaké tie body pridávam. Ale vysoko som si tu začal uvedomovať, že by mohli tvorcovia začať viacej riskovať. Hodnotenie: B ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

Píšem už šiestu recenziu na vianočný romantický film a mám problém nájsť iné slová, synonymá aby som sa neopakovala, ale nedá sa. Oni sú totižto všetky rovnaké. herci nie sú zas až tak dobrí. Sú priemerní. Väčšinou sú ale dobre vyzerajúci. Dej je trochu dojemný trochu neuveriteľný. Oddýchnete si a pôjdete spať s dobrým pocitom ale nemyslím si že je to niečo čo sa dá pozrieť dva krát. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Grazzini hrá majiteľa mexickej reštaurácie a to je príznačné. On je totiž taký istý herec ako burritos. Nevyzerá najlepšie a ostane po ňom prd. Automaticky tak chýbala chémia s pomerne atraktívnou Stephanie, u ktorej si takéto vzduchy ani nepredstavujete. Inak klišoidný vianočný film o láske, no neurazí a nie je presladený. ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Marco Grazzini je tak příšerný, až to bolí. Na to nedalo dívat, jiskra mezi neherci není o chemii ani nemluvě, zápletka na Vánoce není k ničemu a vůbec to nemá atmosféru, která by vyloudila radost a potěšení. Jen jsem útrpně čekal na konec. 10% lebo to bolo vo farbe.. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama