Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Československo Americký nindža 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson (David Bradley) sa ešte ako mladík vydal do Japonska, aby sa u majstra bojových umení naučil technike tohto boja, pretože chce pomstiť vraždu svojho otca. Keď vyrástol a bol už dostatočne pripravený na boj, pripojil sa k svojmu priateľovi Curtisovi Jacksonovi (Steve James) a vydal sa s ním na jeden z karibských ostrovov, kde sa koná medzinárodná súťaž bojových umení a kde určite stretne aj obávaného teroristu prezývaného „Kobra“ (Marjoe Gortner) - otcovho vraha! Jeho komplic Andreas (Yehuda Efroni), ktorý je zároveň organizátorom súťaže, plánuje zneužiť účastníkov pre svoje vlastné, zvrhlé záujmy. Na tých najlepších chce vyskúšať nový, umelo vytvorený vírus, ktorý vznikol v jeho laboratóriách. Ideálnym pokusným objektom je preňho práve Sean, ktorého počas súťaže uväznia a infikujú. Jeho priateľom sa ho síce podarí oslobodiť, to je však iba začiatok bitky, pretože Sean potrebuje protilátku, ktorá by mu vrátila zdravie - a pomstu, ktorá by mu vrátila pokoj! To však znamená poraziť jeho „malú“ armádu ninjov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

David Bradley vystriedal MIchaela Dudikoffa, ale čo z toho keď má ešte menšiu charizmu ako Dudikoff. Steve "Rambro" James nedokáže utiahnuť celý film, i keď sa snaží a niekedy mu to celkom ide (niekoľko fajn hlášok - ako tá posledná vo filme). Problém je v tom že tretí Americký Ninja je (aj napriek jemnému nadhľadu) neskutočne nudný blábol bez poriadnych akčných scén a kvalitných záporákov. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Vystriedať slabého Dudikoffa za ešte slabšieho Bradleyho, tomu hovorím majstrovský ťah. Ak sa vám predchádzajúci film zdal primitívny, v tomto pravdepodobne, podobne ako ja, objavíte nový level primitívnosti. Jediné, čo ma ako tak utešuje je fakt, že tvorcovia si boli vedomí toho, že príbeh filmu je maximálny brak - celé sa to však sústredilo na drsnú pózu a všadeprítomné súboje, tak typické pre toto obdobie lacných béčkových filmov. Jeden z prípadov, pri ktorých mozog naozaj netreba ani trochu, ten si pri tomto filme dopraje pauzu. 1/5 ()

Reklama

Easykk 

všetky recenzie používateľa

Na dětství se nedá zapomenout, a série s am. ninjou pro mě byla vysvobozením z dlouhého nudného trávení času doma, neboť jsem býval hodně nemocný a tak jsem snil o tom jak se nechám zmenšit a z okoukaných bojových umění jim to tam těm bacilům uvnitř pěkně natřu a vykopu je jednou provždy ze svého těla pryč :)) z nostalgie za dvě, ale tenhle díl jsem měl rád fakt nejmíň. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

American Ninja 3 je bieda. Dudikoff uz evidentne nemal zaujem, a tak na jeho miesto nastupil David Bradley. Uz samotny Dudikoff nikdy neoplyval hereckym talentom, ale cosi zachranil rejza Firstenberg. Tu sa rezie chytil uz Cedric Sundstrom a tym siel film do hajzlu. Kataristicke umenie bohuzial tiez. Skoda. Sracka presne tak, ako si predstavujem filmovu sracku : 0 % ()

Nix 

všetky recenzie používateľa

No nejhorší film to určitě není. Ani nějaký odpad. Pořád se na to v klidu dá dívat. Jasně, souboje a dialogy úplně na první dobrou nezaujmou, ale přece je to ultra béčko. A těch soubojů je tu dost. Hlavně na Davidovi jde vidět, že není tak prkenný a umí se hejbat aspoň. Steve je tu pořád stejný a aspoň on prohodí nějakou tu hlášku. Prostě zase, tahle série určitě není ta nejlepší, ale jako odpočinek a ultra béčkovému fandovi to poslouží dokonale. Za mne pohoda. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (6)

  • Michael Dudikoff odmietol účinkovať v tomto filme z niekoľkých dôvodov, medzi tie najvážnejšie patrila obava, žeby mohol byť zabetónovaný vo filmoch s bojovým umením a navyše, nechcel sa vrátiť natáčať do Juhoafrickej republiky, kde sa predtým natáčala aj druhá časť série. Nestotožňoval sa totiž s politikou apartheidu a bol odporcom tamojšej vlády. V ďalšom pokračovaní sa už objavil, produkoval sa totiž v neďalekom Lesothe. (beso74)
  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama