Reklama

Reklama

Mystére: Vicky a jej tajomstvo

  • Slovensko Viki a jej Mystery (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Stéphane sa rozhodne presťahovať do krásneho pohoria Cantal, aby sa mohol viac zblížiť so svojou 8-ročnou dcérou Viki, ktorá od zmiznutia svojej matky mlčí. Počas prechádzky v lese jej pastier daruje šteniatko menom Mystery, ktoré jej postupne dodá chuť do života. Stéphane však veľmi rýchlo zistí, že zviera je v skutočnosti vlk... Napriek varovaniam a nebezpečenstvu tejto situácie sa nedokáže prinútiť oddeliť svoju dcéru od tohto zdanlivo neškodného chlpatého klbka. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (24)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade sa úplne stotožňujem s tunajším hodnotením. Tento rodinný snímok síce opäť raz prevaril starú známu tému vzťahu dieťaťa a zvieraťa, avšak tu do toho Imbert pridal množstvo lásky, citu, emócie a akejsi nenútenej pohodovej atmosféry, ktorá človeka nenechala chladnou. Navyše je to obohatené o skutočnú udalosť a prenádhernými zábermi francúzskej prírody. Mňa to bavilo a tú štvrtú hviezdu dostane tento snímok zaslúžene. 70 % ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Nádherný příběh o tom, že láska ke zvířeti je stejně velká, jako láska k člověku. Co víc, kolikrát může takové pouto být ještě větší a vůbec nezáleží na tom, jestli je to kočka, pes, nebo vlk, či cokoliv jiného. To, že je film podle skutečné události tomu rozhodně přidává na kvalitě a fakt, že jsem měl několikrát na kahánku také. Zkrátka krásný příběh. 75% ()

Reklama

muti 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný film, ktorý má asi tú smolu, že témou v tejto dobe nie je originálny, ale ďalší v poradí. Dať 3/5 je ale asi príliš tvrdé, ako zatvoriť zviera do tmavej stodoly. Myslím že 70% je tak akurát, čo sa tu však nedá dať. Osobne by som filmu vytkol veci ako: klišé scény (odvedenie vlka a utekajúce dievča), strýko ako comic relief, ktorý má iba sekundovať super sexi vdovcovi (a samozrejme chirurgovi), trtko učiteľ, ktorý nemá rešpekt, nová sexi single suseda, ktorá je samozrejme vet, dievčatko v červenom kabáte, hlavní hrdinovia ktorí odmietajú miestne zvyky aj problémy a zároveň nechávajú otvorené dvere, farmári ktorí stratili polku stáda a samozrejme do dnes nemajú strážneho psa a napokon vlk, ktorý chápe všetko na prvý pohľad a vytvára dojem, že je snáď lepším priateľom človeka ako pes. Medzi plusy jednoznačne patria zábery na francúzske vysočiny. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Ďalší film o priateľstve dieťaťa, ktoré má nejaký problém a zvieraťa. S podobnými sa v posledných rokoch roztrhlo vrece. Mystere je celkom v pohode, ale v rámci subžánru ma napadá zopár emotívnejších alebo exotickejších kúskov: Mia a biely lev, Leto s líškou alebo Víchor. Ale je pravda, že tieto filmy vám musia sadnúť do nálady, inak ich neoceníte. To sa stalo mne. ()

ilemas 

všetky recenzie používateľa

Velice krásný film s působivými záběry na přírodu a malého velmi roztomilého vlčka s minimem napětí se mě velice líbil, jelikož mám rád filmy o zvířatech, ale příběh je takový tuctový na jedno shlédnutí. To už mě víc zaujala dokumentární série  Zázračná planeta od Davida Attenborougha. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama