Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je krátko po vojne a život je ešte nepokojný. Nepríjemné a často tragické prekvapenia pripravujú obyvateľom horských samôt skupiny banderovcov, ktoré sa snažia dostať do Rakúska. Ovčiak Ondrej Baran sa jedného dňa vracia domov do koliby a zistí, že obydlie obsadilo päť chlapov, ktorí držia v šachu jeho rodinu. Ich vodca naznačí Ondrejovi, že zabije jeho deti ak niečo prezradí a privedie si pomoc. Keďže jeden z banderovcov je zranený, Ondrej je prinútený priviesť z doliny lekára. Nájde v sebe dosť odvahy a síl k nerovnému boju so zabijakmi, ktorí sú schopní všetkého, aby zachránil svoju ženu a deti? (RTVS)

(viac)

Diskusia

Dvojirakri

Dvojirakri (hodnotenie, recenzie)

Eh, prý že brzo trezorový film, já bych se spíš obával toho jaké filmy budou brzo zakázány na Slovensku...!

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

velmi zvláštny, sterilný spôsob snímania, keď partiu cudzokrajných votrelcov celý čas zobrazujú (radšej?) ako spolok mímov (ani raz vo filme neprehovorili, a to ani medzi sebou)

jacklin

jacklin (hodnotenie, recenzie)

krásný kraj,krásné stavby,film na mě silně zapůsobil ale bohužel představitelka té nejmenší role(moje neteř) zemřela.Přechodila chřipku,tak takové nemoci nepřecházejte a poťte se doma u filmů...

Súvisiace novinky

Cyklus filmů českého génia stříbrného plátna

Cyklus filmů českého génia stříbrného plátna

23.01.2008

Strašnické divadlo se již od svého počátku snaží návštěvníkům nabídnout i jinou než divadelní produkci. Každý měsíc má své místo v programu promítání filmu a koncert. Až do konce této sezony povládne… (viac)

Reklama

Reklama