Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenzie (103)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ruská produkcia zase prekvapila, teda, po filme Hardcore Henry asi ich najlepší počin. A jeden z tých lepších seriálov na službe netflix. Malo to poriadny spád, epidémia vyobrazazená veľmi dobre a tá atmosféra a mrazivé ruské prostredie stálo za to vidieť. Určite odporúčam všetkým obľúbeným užívateľom. A kľudne pozerajte v originálnej ruštine. Jediná škoda že tam neukazali viac nakazených ľudí. 4* ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Až na skoro úplný závěr neskutečná pecka. Už tam chyběli jen zombíci a byla by to taková ruská vylepšená verze Walking Dead. Ale ti tak jsem nucen konstatovat, že tohle se prostě povedlo. Děj krásně odsýpá, herci nám přibývají a zas ubývají, a i když je tam i dost akce, najde se dost času na jednotlivé charaktery a vykreslení postav. Za mě určitě ano, zatím po první ( a doufám, že ne poslední) sérii. ()

Reklama

Michelle75 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem neviděla takovou kravinu. Výběr herců dobrý a první dvě epizody taky, mělo to šťávu a nápad, ze kterého se mohlo vytěžit a natočit pořádné drama. Jenomže se stal pravý opak a děla se jedna pitomost za druhou, herci, hlavně herečky jenom řvaly(křičely, ječely) a pak drama u roztoužené babušky byl už jen pomyslný hřebík do.....Fakt ne, asi je to jiná mentalita....ale hudba, krajina a krásná ruská zima, to bylo fajn. ()

Cooller 

všetky recenzie používateľa

zabavnější maj tu Coronu v Rusku, tenhle serial má všechno co mi v TWD schazi akorát tady nejsou zombie (zatim). Líbí se mi zpusob podání příběhu kde dějová linka občas na uvodní polovinu dílu skáče na vedlejší postavy ktere jsou timhle vtaženy daleko vic do děje, nebere si to servitky ani v kontroverznich tematech. Za mě velice povedený pokus, škoda že zapadni strana planety při tvorbě serialu dnes nepřemýšli podobně ale radši přidaj par černejch a teplejch transgender postav protože to je přece to po čem populace prahne. 4*, těšim se na pokračovani ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ruský Walking Dead bez zombíkov. Narazil som nato náhodou ale som milo prekvapený ako to nakoniec Rusáci pojali. Postavy sú bombové, súťaž miss sympatia asi nevyhrajú ale dokáže im fandiť. No a tie vzťahy medzi nimi tak tie sú na nezaplatenie. Ruský venkov je tak isto topka, a časť kde tetky z dediny ( presne také isté ako stretávame aj my doma) sa ozbroja zbraňami z WW 2 a vystrieľajú profesionálnych vojakov. 65 ročná nadržaná žena a nestabilná posteľ je príbeh zas o inom. No a keď vám umiera žena, čo je najlepšie spraviť keď ste rus... no predsa ožrať sa a vyspať sa s exmanželkou. Toto je len pár highlightov z tohto neskutočné seriálu. Ale teraz vážne, natočené je to skvelo, má to dravosť a ja som sa skvelo bavil. U mňa silné 4* a teším sa na pokračovanie. Kde dúfam ale pridajú viacej o nákaze, pretože tá figuruje veľmi málo. PS: Ukradnutie soundtracku Inception a Sunshine je tiež super. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (19)

  • Když se jeden z pronásledovatelů podívá do auta, tak v něm hraje hudba. V předešlém záběru, když v něm seděla Polina (Viktorija Agalakova), bylo ale rádio vypnuté. (Duoscop)
  • Když v domě zaútočí nakažená žena na skupinu, tak drží v ruce sekeru. Po zásahu už ji ale nedrží. (Duoscop)

Reklama

Reklama