Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harcourt, Murn a Adebayo se ocitnou v obklíčení neznámých sil. Mirovnik se s pomocí Vigilanta a Economose postaví svému otci. (HBO Max)

Recenzie (15)

jirikzaboj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Soundtrack se opět promítá skvělým způsobem a úvodní Home sweet home od Motley Crüe zahřálo na srdíčku a dočkali jsme se finálního vysvětlení temné minulosti Chrise. Je třeba zmínit, že dochází i k jistým vykoupením a všechen respekt patří Johnu Cenovi, protože tady předvádí opravdu něco, čeho jsem nikdy nedoufal, že bych se u něj jako herce dočkal a je to velký balzám pro duši. Epizoda ale nabízí i to, co jde doposud seriálu nejlépe a to je šílenství v podobě specifického humoru. Ať už jde o Judomastera coby leprechauna, mývala prchajícího s helmou (což je vážně cool scéna) a nebo paradox fight akční scény a čůráni, protože když musíš, tak prostě musíš! Předchozí epizoda mi dala jistý vibe a cítil jsem jakousi referenci na sci-fi, které jsem kdysi už nejspíš viděl. A tady mě konečně zachránila Leota, která si neodpustila poznámku na Mars Attack! a v tu chvíli jsem zbystřil, jako DiCaprio ve známé scéně z Once Upon a Time in Hollywood a totálně to feeloval. Na závěr hodnocení epizody musím vyzdvihnout opět skvělou práci s těmi nejvíc vedlejšími postavami (viz. veterináři a nebo white power gang). U Gunna má i ten nejvíc průměrný a podřadným komparzista šanci zazářit a je krásné a ohleduplné tohle rozhodnutí. Zatím nej epizoda, která parádně navnadí na finále. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napriek pokračujúcej neuveriteľnej traume liberálov z bielych mužov, ktorý všetci deti šikanujú, rasizmu ktorého sa dopúšťajú výlučne ľudia bielej farby pleti ale aromáci nikdy svojich susedov nešikanujú hlasnou hudbou, odpadkami nahádzanými všade navôkol, 378 psami o ktoré sa nestarajú a sloboda zvierat iba zaplače, psíky zachráni a o týžde§ majú aromáci nových 578 psov, postave ktorá nemá problém s lesbickým párom ale s oslovením muža ako sestra áno to je naozaj vtipné a príjemne naivné. Má to dobré tempo a ani zlatý kliniec programu, malý Kato Cobra Kai Karate Kid, ktorý zmláti dvoch mužov ktorý sa v seriály objavili iba pre tento moment, aby ich kato zbil, potom zbil aj ženu bielej farby pleti abo ho napokon dostal americký afroamerický vorvaň s klitorisom mi nezabránili napariť opäť plný počet 5*. Záverečný bonus iba potvrdil traumu liberálnej časti populácie aj z policajtov, pochopiteľne bielych mužov. Keď pri debate vytiahol známy poznámku ýe polícia vo Francúzsku zastrelila ženu lebo nemala zapnuté bezpečnostné pásy a vravel že to je sila tak trochu som mu naznažil že občas treba rozumieť tomu čo človek číta. Žena začala pred políciou utekať a jazdou ohrozovala okoloidúcich. Či by sa mu páčilo keby povedzme zrazila dvoch cyklistov, či mamičku s dieťatkom v kočíku. Či nemohla ostať na mieste, prípadne si zapnúť bezpečnostný pás. Akosi na to nevedel zareagovať, ktovie prečo. K liberálnej dokonalosti už chýbali iba náboženské, pochopiteľne katolácke symboli a ich znevažovanie...a potom že kto trpí  predsudkami. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velká škoda, že se to rozjíždí zhruba až 5  dílu a tohle byl už předposlední. Potěší opět objímající orel a překvapily mě smrti 2 postav tady jde vidět rozdíl mezi Marvelem a Dc Marvel  by na  to koule neměl Dc ano. Celkově i akční stránka je opět parádní a nezbývá než se těšit na poslední díl. 80 procent ()

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo o něco lepší... Jeden z hlavních hrdinů umřel (konečně). A jiný se objevil a hned umřel (škoda nevyužitého potenciálu) Ale v dnešní době "bílou sílu" neudrží při životě ani takový volnomyšlenkář jako je Gunn a už jen proto, že si jí tam dovolil dát, tak je musel stihnout strašný trest, zemřít rukama vlastního syna a totálního diletanta. Bohužel vtipům se už nesměju a "kráva" mě moc nepřekvapila. Vím že jdu proti proudu, ale slabé 3* a 55% ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možná malinko odbočková epizoda k otci, ale ve finále mi sedla skoro nejvíc. Seriál se nebál zabít pár hlavních postav. A navíc tu máme nějaký hmatatelný konflikt mezi synem a otcem, který viní Chrise ze smrti svého druhého syna. Provedení bylo malinko šílené, ale co jiného můžeme čekat od Jamese Gunna. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • SPZ auta, ve kterém jedou rasističtí příznivci White Dragona, je 14WRDS, což je odkaz na termín 14 slov (14 words) spjatých s bílými nacionalisty, a jedná se o čtrnáctislovný slogan, který formuloval americký zločinec a příznivce bílé rasy David Lane. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Coverdale Ranch je pojmenován po Davidu Coverdalovi, americkém rockovém zpěvákovi a oblíbenci Jamese Gunna. (NiWi)

Reklama

Reklama