Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespútané príšery

  • Slovensko Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (viac)
Trailer

Tentokrát sa protivníkom kamarátov stane maskovaný zločinec, ktorý proti nim poštve obyvateľov mesta a naviac oživí najrôznejšie monštrá a duchov. Fred, Daphne, Velma, Shaggy a Scooby majú veľký problém, nielenže na nich útočí hlásateľka, televízia, ale aj všetci zločinci v podobe duchov, ktorých kedysi pochytali. Shaggy a Scooby sa musia činiť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Na začátku jsem se stěží bránil téměř až zhnusení, nakonec jsem to ovšem díky na dětské poměry dobrým trikům a několika vtipným situacím dopracoval na hodně ušmudlané dvě hvězdičky, za které se upřímně stydím. Aby se tenhle výtvor mohl rovnat s původním seriálem, musel by se zbavit všudypřítomné a nesnesitelné ukřičenosti. ()

Miany 

všetky recenzie používateľa

Musím vůbec něco komentovat? Přiblbých vtípků je dosti, žádný nápad co se týče zpracování, herecké výkony? Haha.. Mohu se jen pousmát. Jsem ráda, že tento film mohu brát s nadhledem a díky tomu ho ohodnit 1*. Dokonce si myslím, že někteří herci jsou si vědomi fádnosti toho snímku a jde to na nich znát... Proto se občas směji "s nimi". Mám obdobný názor jako JayZak. Nicméně Scooby-Doo nebyl mou parketou ani v dětství. Za pobavení děkuji, tu 1 hvězdičku si zaslouží ač i o tom by se dalo polemizovat.. :-) ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Scenáristický klišé balast, trpiaci hlavne rýchlou postprodukciou, ktorej zostal čas iba na zlepenie niečoho farebného a celovečerného. Nákladné scény s digitálnymi efektami tak dostali prednosť pred scénami, venujúcimi sa postavám. Pôvodný front-runneri Fred a Daphne len dopĺňajú viacej "rozvinutých" Shaggyho a Velmu. Digitálne efekty sú síce slušné, ale k spokojnosti z plnohodnotného rodinného pobavenia nepostačia. Pozitívne prekvapia akčné bojové scény (Daphne s oštepom, Fred na chopperovi) - Raja Gosnell by mal skúsiť akčný žáner. Zasmial som sa iba raz, v scéne s Velmou, oblečenou do priliehavej sexy syntetiky. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Toto si moji obľúbenci určite nezaslúžili. Chýbalo tomu asi všetko, čo mal pôvodný seriál. Mysterióznosť zápletky bola na zasmiatie a naopak, humorná línia na zaplakanie. Najväčším pobavením sú asi tie tržby. A to by som bol predtým povedal, že táto partička utiahne viac ako takýto splašok. 35%. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Úplne základný problém tohto filmu je v nepochopení kreslenej predlohy - resp. v nepochopení jej atmosféry a čara. Príklad: efekty a štylizácia filmu je krásna, ale sakramentsky nevhodná a vôbec neladí s pôvodným seriálom. Osobne sa mi nepáči, že hlavní hrdinovia sú profesionálni mysteriózni detektívi, nepáči sa mi, že tam sú digitálni duchovia, nepáči sa mi, že film má tak "hororovú" atmosféru, že aj kreslený seriál zo 60s by ho pretromfol. A pritom to malo tak skvelé herecké obsadenie!!! Takže 40%, hlavne za Sarah ... ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčelo se v kanadských státech Manitoba a Britská Kolumbie. (Varan)
  • Ve scéně, kdy Daphne (Sarah Michelle Gellar) bojuje s Megavoltičem, který jí dá ránu, ona odletí a spálí si konečky vlasů. Když jde však poté s Fredem do starého dolu, kde se rodí příšery, má vlasy v pořádku. (MIG29)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. března 2004 v Hollywoodu (Kalifornie). (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené