Reklama

Reklama

Scooby-Doo 2: Nespútané príšery

  • Slovensko Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (viac)
Trailer

Tentokrát sa protivníkom kamarátov stane maskovaný zločinec, ktorý proti nim poštve obyvateľov mesta a naviac oživí najrôznejšie monštrá a duchov. Fred, Daphne, Velma, Shaggy a Scooby majú veľký problém, nielenže na nich útočí hlásateľka, televízia, ale aj všetci zločinci v podobe duchov, ktorých kedysi pochytali. Shaggy a Scooby sa musia činiť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Scenáristický klišé balast, trpiaci hlavne rýchlou postprodukciou, ktorej zostal čas iba na zlepenie niečoho farebného a celovečerného. Nákladné scény s digitálnymi efektami tak dostali prednosť pred scénami, venujúcimi sa postavám. Pôvodný front-runneri Fred a Daphne len dopĺňajú viacej "rozvinutých" Shaggyho a Velmu. Digitálne efekty sú síce slušné, ale k spokojnosti z plnohodnotného rodinného pobavenia nepostačia. Pozitívne prekvapia akčné bojové scény (Daphne s oštepom, Fred na chopperovi) - Raja Gosnell by mal skúsiť akčný žáner. Zasmial som sa iba raz, v scéne s Velmou, oblečenou do priliehavej sexy syntetiky. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Druhý Scooby-Doo vyměnil strašidelný ostrov za "město záhad" a vzhled monster byl viditelně lepší než v jedničce, nicméně celé to opět kazí infantilní scénář, který se ani "kouskem papíru" nesnaží pobavit diváka. Solidní akci úvodní scény z muzea či sekvence z dolu bohužel kazí všudypřítomná snaha o humor, která se místy utápí v trapnosti. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Jako možná je to tím, že jsem to viděl až v roce 2020, ale za mě v pohodě Jsou daleko horší rodinné komedie než tohle a mají více procent namátkou Pan Chůva, Beethoven od 4 nahoru, Doktor Dolittle od 3 nahoru,Sám Doma a Bohatý, Sám Doma 3, Sám Doma 5 a dalo by se pokračovat. Těch 41 procent aktuálně je hodně podhodnocených. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Seriál som hltal ako nikto iný, prvý celovečerný hraný film sa mi taktiež páčil možno až príliš, ale toto... Veril som, že to tvorcom vyjde aj na druhýkrát, áno vyšlo im to, ale bohužiaľ nie podľa mojich predstáv. No, film nebol až tak nudný, ale občas bol až príliš trápny a zasmial som sa skutočne len málokedy. Najhoršie je, že som si celý čas pri sledovaní opakoval jednu vetu: "Toto si Scooby-Doo rozhodne nezaslúžil."... a ak ste kúzlu animovaného seriálu prepadli rovnako ako ja, pravdepodobne na tom budete rovnako. ()

JayZak 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo 2: Nespoutaná šílenost. Tak by se tenhle film měl správně jmenovat, protože jej přesně vystihuje. Šílenost obrovských rozměrů, která ale slušně pobaví jen osazenstvo dětí do 8mi let. Kreslený seriál, který je tohohle předlohou má mnohem větší kouzlo a i dnes by se na něj dalo dívat. V hrané verzi se dá dívat možná tak na Sarah Michelle Gellar a Lindu Cardellini(Vilma). Přesto se mi ale 2. díl překvapivě líbil o něco víc než ten první, párkrát jsem se i zasmál, takže - 1,5*. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (13)

  • Hned několikrát se stane, že postavy se ušpiní, avšak chvíli na to jsou opět čisté. (MIG29)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. března 2004 v Hollywoodu (Kalifornie). (Varan)
  • Zlatá malina 2004 za nejhorší remake nebo pokračování. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama