Reklama

Reklama

The Boy Behind the Door

Trailer

Po tom, čo Bobbyho (Lonnie Chavis) a jeho najlepšieho priateľa Kevina (Ezra Dewey) unesú a odvedú do podivného domu uprostred ničoho, sa Bobbymu podarí utiecť. Ale keď si spraví prestávku, počuje Kevinov krik o pomoc a uvedomí si, že nemôže nechať svojho priateľa bokom. (dixx)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (28)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Dvaja chlapci sú unesení a jednému z nich sa podarí utiecť. Svojho kamaráta tam, ale nechce nechať a tak sa mu pokúsi pomôcť. A tak začína boj o ich životy.  Skoro hned od začiatku má film iritoval svojou hlúposťou a niekedy až tuposťou. Je tu veľa klišéovitosti a aj predvídateľnosti. Lebo som vedel nielen to, ako film bude pokračovať, ale aj ako skončí. Tá hlavná detská hviezdička mi bola nesympatická a to čo dovádzal tam, mi prišlo celkom úsmevne, len pozorovať ho bol zážitok. Je tu veľa nejasností, ktoré film neskutočne zabíjajú. Lebo ten, kto aspoň trocha uvažuje, musí vidieť, že film po logickej stránke bol celkom mimo. Nebavilo ma to. Vrážd je malo a postavám som nefandil, tak mi bolo celkom jedno, ako to s nimi celé dopadne. Slabé 2* a aj to je veľa nato, že tu nebolo, ani jedno pozitívum. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

V podstatě film o síle kamarádství. Musím říct, že tenhle klučina měl "větší koule" než většina postav jiných hororech/thrillerech. A jelikož se zde jednalo o dva kluky(většinu stopáže jen jeden), kteří čelí dospělým dá se pochopit i nějaký to jejich nelogický chování. Co mi ale hlava nebere jak Bobby dokázal tak rychle odtáhnout tu mrtvolu a ještě vypucovat zaneřáděnou kuchyni od krve. Ale to jsou takový menší nepodstatný detaily. Jinak jde o celkem napínavej kousek kterej si určitě aspoň ty 3hvězd zaslouží. ()

Reklama

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Jaj toľko logických nezmyslov v jednom filme som už dlho nevidel a to sa väčšinou nad logikou nepozastavujem ale keď ma ženská postrelí a očividne ma chce zabiť tak snáď sa neuspokojím s odrezaním prstu ale tu suku zabijem. Ja chápem že je to decko ale ide mu o život tak ju snáď aspoň omráčim ale to je len 1 scéna z desiatok podobných. Taktiež ma pobavila scéna s ručnou brzdou a skokom z idúceho auta. Tak snáď po x odohratých videohrách pozná ten chalanisko kde je brzda.....no nič .....technicky fajn (hlavne kamera), aj atmosféra by bola nebyť absolútne idiotského chovania hlavných postáv. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Žádné zbytečné okecávání, film přejde po pár úvodních minutách rovnou do akce a je to slušný napínák. S jedním ale: nevím sice, jak běžně uvažuje zhruba 10-letý americký fakan, ale myslím si, že úplně každého hned instinktivně napadne, že úkolem číslo jedna, když už teda popřu zákony fyziky a skolim protivníka nějakým zázrakem k zemi, je vždycky záhodno jej i v první řadě odzbrojit (osobně bych mu ještě preventivně vrazil kudlu do krku, ale tak budiž no). Ta kvanta sebevražedných nelogičností docela kazí celkový dojem z jinak velice slušného thrilleru. ()

Warhorr 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, to zase bylo místy utrpení. Prvních cca 45 minut jsou neskutečně nudný muka, kdy vlastně jenom pozorujete, jak se malej černoušek snaží dostat z jakési zavřený místnosti svýho kámoše. Jakmile nastoupil na scénu policista a do akce vstoupila ještě paní sekera tak se to trošku rozjelo, ale žádná sláva to opravdu není. Scénář je ubohej,  všechny postavy se chovají naprosto kreténsky. Tohle je opravdu žhavý aspirant na nejidiotštější horor roku. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama