Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (117)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Je fakt, že je to šablona, která nijak zvlášť nepřekvapí, ale je to dobře napsané a příjemně zrežírované. Justin Timberlake herecky zraje, malej lehce weirdo kid je taky sympaťák a celá ta lehce ponurá atmosféra umolousaného amerického zapadákova se mi neohraje. Hraje Juno Temple někdy taky něco jiného, než protivné vyfetlo? ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Tématicky podobné Gifted, ačkoliv mi to přišlo o něco více tíživější, i když si jmenovaný film už tak dobře nepamatuji. Čtyřicátník Timberlake už dávno nemusí dokazovat, že umí hrát a rád bych ho taky viděl v něčem, co uvidí přece jen více lidí, nicméně je tu výborný a zejména v této okurkové sezóně bych se nezdráhal nominace na Oscara. Je to skutečně jen malá festivalovka, ale do knihovničky Apple TV+ se skvěle hodí a pokud si to platíte, je to při tom nedostatku obsahu povinnost a pokud jste to také dostali na rok zdarma, tak si to zas po měsíci zapněte a dejte Palmerovi šanci. Zaslouží si ji...80% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Palmer je přesně z té skupiny lidsky psaných dramat, u kterého se člověk pobaví, bude kroutit hlavou i film vnitřně prožívat. Justin Timberlake v roli propuštěného vězně, který to má se znovuzapadnutím těžké, potýká se se špatným osudem, místními lidmi a jejich nenávistí, ale i s malým, zato hodně divným klukem, se kterým si postupně vybuduje vztah. No takhle to zní přímočaře a profláknutě jako námět dalšího tuctového dramatu, ale šikovná režie, výborná ústřední herecká dvojka (trans/gay 9leté dítě je filmově chytrý krok držící pozornost diváka) a celkem slušně psaný scénář schopen útočit na divákovo srdce dělají z Palmera slušně nadprůměrný kousek, který rozhodně ani chvilku nenudil a jehož příběh jsem vlastně rád sledoval. Hodnocení zvedám na (v rámci žánru) pěknou čtyřku, která sice ničím nevyčnívá, ale filmařsky jde o kvalitní práci. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ak ma poznáte, tak už viete, že filmy tohto typu sú vyslovene spracované pre mňa. "Palmer" je skutočne ten príjemný ľudský príbeh, kde som sa počas sledovania cítil úprimne dobre. Atmosféra filmu ma držala, nevedel som s určitosťou povedať čo sa bude ďalej diať a Justin Timberlake túto rolu podľa mňa skutočne predal veľmi dobre. Jeho priateľstvo s malým Samom (Ryder Allen) mi prišlo veľmi uveriteľné a spôsob akým k sebe obaja začnú nachádzať cestu je podľa mňa veľmi zaujímavé a veľmi ľudské. Je tu niekoľko scénok, kde som musel Rydera Allena obdivovať. Ak nie je medzi princeznami chlapec, čo to znamená? Že on bude prvou. Malé momentky ako tento pre mňa ten film robia skutočným zážitkom. Okrem toho ale v jadre je tu aj príbeh Eddieho Palmera samotného, kde sa postupne dozvieme čo v minulosti spravil a prečo sa dostal v živote do takých problémov. A keď si tú story vypočujeme, tak reálne na mňa aj zapôsobila. Potom máme Juno Temple, pri ktorej začínam nabobúdať pocit, že nikdy nebude hrať normálnu obyčajnú ženskú. Vždy musí do toho priniesť nejakú tú zaujímavosť. A tento film nie je výnimkou. A čo by som ešte určite vyzdvihol je chémia medzi Timberlakom a Alishou Wainwright. Obaja fungujú veľmi dobre. Neviem. Tomuto filmu som veril. Možno nebol natoľko úderný, aby som z neho ostal úplne odpálený, ale rozhodne dosť na to, aby som povedal, že neľutujem svoj čas. Priniesol mi skutočne príjemnú ľudskú drámu, ktorá sa ma dotkla a určite so mnou zostane až do konca roka. Hodnotenie: A ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Palmer: „Koľko chlapcov je v tej šou?“ Sam: „Žiadny“. Palmer: „Čo ti to hovorí?“ Sam: „Že môžem byť prvý?“ Príbeh je postavený na dvoch postavách - Palmer (Justin Timberlake) a Sam (Ryder Allen), ktorých vzťah ako dvoch pôvodne cudzích ľudí, sa začne rozvíjať. Film je však predvídateľný od prvých minút a to, ako Palmer rýchlo prijme „inakosť“ Sama, len stupňuje pocit, že chýba napätie a dráma. Zostala pachuť, že to nebol vyslovene slabý film, ale jeden z tých, na ktoré rýchlo zabudnem. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama