Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Něco se skrývá u pobřeží Block Islandu a tiše ovlivňuje chování rybáře Toma Lynche. Poté, co utrpěl řadu násilných výbuchů, nevědomky vystavuje rodinu vážnému nebezpečí. (Flekoun58)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (43)

lykan9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem neviděl nezáživnější a nudnější film. Vleklý úvod by mě nevadil, ale tady bylo vleklé snad úplně vše. Po půlce filmu mě už ani nezajímalo, jak to dopadne. A to je The Block Island Sound označován jako horor. Je to možná všechno, ale horor určitě ne. Jedinou lehce pozitivní věcí, byl herec, který ztvárnil mrtvého otce, protože ten byl děsivý, aniž by na něm maskéři museli zapracovat. Nevím, jak se jmenuje a vzhledem k tomu, jaký mám z filmu pocit, tak mě to ani nezajímá, protože ani tato drobná pozitivní věc nedokáže vyzvednout tento "horor" z odpadu!. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Niekto napísal, že je to len pre okrajové publikum. Že som sa ja toho nedržal. Mám rád filmy s pomalším tempom, ale kde sa s pribúdajúcimi minútami zvyšuje aspoň dramatická stránka a príde na rad niekoľko nervy drásajúcich momentov. Ale pri tomto filme sa mi mohol zvyšovať jedine tlak a adrenalín z toho, že film ma začal po chvíli všetkým iritovať. Začalo to najprv nesympatickým hlavným hrdinom( herecké stvárnenie bolo ešte horšie), pokračovalo to blbými dialógmi a končilo to totálne hnusnými preludmi jeho otca, ktorý stále primitívne a hnusne opakoval jedno slovo. Neviem či to malo myšlienku, ja som sa len stále pozeral na to, že aký čas je, ešte do konca. Cele to dianie vo filme ma urážalo. K žiadnej z postav som si nevytvoril ani najmenšie sympatie, pravé naopak, neznášal som ich. Presne tak, na mna vplýval tento film. Hádam niečo na tomto filme bolo dobré, ale ja som to nenašiel. Film mi nesadol, ale to neznamená, že mu hned musím dať odpad. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Nepríčetná zlátanina a ďalší z hororov, kde nakoniec neuvidíme nijakého zločinca či príšeru. Napriek tomu sa to dalo pozerať, lebo fakt som až do konca nevedela, čo je za tým. To som sa síce nedozvedela ani na konci. Svine lenivé! Asi to neboli schopní domyslieť. To trochu prekročilo medze mojej tolerancie. Keby mi z neba spadla ryba na hlavu, tak to rozhodne nepovažujem za horor, ale keby som vyletela do neba a spadla naspäť ja, tak druhý raz by som si na tú loď zobrala minimálne padák. Takže ryby a vtáky a zopár ľudí vyletelo do neba ako Ježiš, ale na rozdiel od neho spadli naspäť a trochu ich to potĺklo. Síce Ježiš tiež možno spadol naspäť a zožrali ho sväté žraloky. Alebo jednoducho nemal svätú spätnú letenku. Ale čo, dalo sa to pozerať. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Bohužel Block Island Sound je dalším dramatem hrající si na Horor, který je tak zoufale nudný a nezáživný, až to vyloženě bolí sledovat. Příběh se odehrává na ostrůvku, kde se začínají dít podivné věci, ale podivné neznamená nutně zajímavé. Ryby i ptáci masivně umírají a lidé si neví rady. Je to sice takové mysteriózní a asi 2 scény jsou lehce creepy, ale spíš se zde řeší rodinné vztahy, konspirační teorie a různé bláboly, které mě ve výsledku spíš otravovaly než zajímaly. Kdyby z toho moře vylezlo Ctulhu, nebo jiná lovecraftská příšera, bral bych i parazita ze staré Věci, ale ve výsledku se tam nestane vůbec nic a o tom i odpovídá Kill Count 1 člověk. Když jsem se podíval na časomíru v domnění, že za 10 minut bude konec a dozvěděl se, že mi zbývá ještě 45 minut, tak jsem měl opravdu, co dělat, abych nešel raději vařit či spát. Kdo rád pomalé levné filmy, kde se nic neděje, ale má Atmosféru! tak bude spokojen. 4/10. ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý slow-burn sci-fi komorní horůrek, který asi nesedne každému, ale já byla na ty skromnější poměry po dlouhé době pyšná. Scénář nabízí pár zajímavých konspiračních teorií, není to jen taková povrchní rychlokvaška a je vidět, že nadšení do záhad bylo velkou inspirací. Tady cením nejvíce asi snahu, protože žádný boom do světa tenhle kousek asi neudělá. Je to ale i dobře zahrané, atmosféra je tísnivá a nejpříjemná a divák je často na vážkách, což přispívá k intenzivnějšímu napětí. Fajn kousek pro vyvolené. ()

Reklama

Reklama