Reklama

Reklama

VOD (1)

V úplne novej dobrodružnej komédii z obľúbenej dovolenkovej filmovej série zostal Max Mercer doma, kým je jeho rodina na dovolenke v Japonsku. Keď sa cudzí manželský pár pokúsi získať dom ako vzácne dedičstvo, je na Maxovi, aby ho ochránil pred narušiteľmi... a urobí všetko pre to, aby sa nedostali dnu. Nasledujú zábavné príhody a Max si uvedomí, že aj napriek absolútnemu chaosu v skutočnosti neexistuje lepšie miesto ako sladký domov. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (79)

vyfuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud chcete vidět, jak se nemá dělat film... tak si pusťte toto. Tady nejde ani o sympatie, o cokoliv. Tady jde jednoduše o to, že humor v tomto filmu prakticky neexistuje, tak jako logika záběrů a jejich možná síla. Neexistují dobré herecké výkony, které by to táhly vpřed. Neexistuje scénář, který by z postav dělal záporáky nebo dobráky. Neexistuje motivace. Neexistují sympatie. Neexistuje logika. Není zde smysl, který by scénář nějak dával. Nevím vlastně pro koho by byl scénář dělán. Pro děti? Ani ty ten zmatek nepochopí. Ten film prostě nedává smysl a Disney si na tomto chce jenom otestovat, zda lidi budou schopni zaplatit a dívat se i na největší hovno. Pokud měl Yates někdy nějaké šance být hvězdou, tak tímto ji jeho rodiče nebo agent naprosto zabili. ()

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Reklama

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Veľmi nešťastný remake. V prvej tretine už síce bolo jasné, že film nemá rovnaké kúzlo, ako originál, ale bol som zvedavý, pretože to vyzeralo, že sa tvorcovia snažia otočiť celý koncept naopak - zlodeji sú v skutočnosti kladné postavy a chalan je nepodarený fagan. Veľa tomu nasvedčovalo: chlapcova rodina je bohatá a nesympatická, zatiaľ čo rodina zlodejov drží pokope. Jediný moment, ktorý má srdce tiež prichádza, keď si Ellie Kemper spomína, ako im bolo dobre v dome, ktorý musia kvôli financiám opustiť. Je preto úplne šialené, že v záverečnej tretine chce film zopakovať bežný koncept Sám Doma - ako môžu tvorcovia očakávať, že sa bude divák baviť na trýznení zlodejov, keď sú to hlavní protagonisti filmu a divák im fandí? Absolútne to nefunguje a je to škoda, lebo inak film vyzerá fajn, hudba znie povedome, zlodeji sú sympatickí, otočený koncept mohol byť zaujímavý a Buzzove cameo je tiež obstojné. Keby na tom trochu viac popracovali, mohol z toho byť slušný priemer. Takto je to len veľké sklamanie. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Nebol som vôbec prekvapený, keď som sa dočkal ďalšieho mizerného pokračovania, dokonca remaku. Je to na podobnej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce diely. Čiže nulovej. Vianočný špeciál, ktorý len parazituje na slávnej značke bez toho, aby sa posnažil nejako inovovať známu zápletku pre moderné publikum. Nestrachujem sa o dlhodobú relevantnosť. Ako poznám internet, čo sa nerieši jeden deň, ako keby už ani neexistovalo. Ja sám už ani neviem, prečo to sem vlastne píšem. V túto chvíľu si už ani poriadne nepamätám o čom to vlastne bolo. To o kvalite vypovedá dostatočne. ()

Harapes 

všetky recenzie používateľa

Když vidím zdejší hodnocení,tak musím jen souhlasit,ale ne tak úplně. Je to sice blbost, nijaké herecké výkony,ani ta zápletka se fakt nevydařila. Ale takových filmů,co je hodnoceno jako odpad je převelice a já bych ostatním řekl, ať se na to klidně podívají. Vůbec nic od toho nečekejte,ale Ty mladší děti budou spokojení. Za mě 40 %. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené