Reklama

Reklama

Pohromadě

  • USA All Together Now
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Optimistická středoškolačka přede všemi tají, že nemá kde bydlet a že přespává ve školním autobuse. Dokáže přijmout pomocnou ruku, když dojde k tragédii? (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (17)

Heywood odpad!

všetky recenzie používateľa

Nastavené sociální zrcadlo?... aha.., ale to probíhá na pozadí obvyklých klišé. matka alkoholička, její přítel rovněž, dcera ale samý úsměv, kámoš samozřejmě boháč a už jen čekáme, až svět objeví, že hlavní hrdinka je super muzikální talent (zde prý po otci). Bydlím v autobuse, sprchuji se u cizích, ale když mi škola nabídne, že mi proplatí letenku tak sahám do kapsy, jako pořádný frája, že na to mám a nic nechci? Plést si hrdost z blbostí je úlet. Kamera slušná, hudba nezajímavá. Hlavní hrdinka, jako správná svazačka vymění studium a kariéru za život psíka a na lidi, co jí pomáhají řve, takže rozumu prostě nepobrala. Ale rejžu osvítil nápad a náhle se objeví tajemný donátor a z drsné sociálky je sladký happy end. To se fakt nedalo strávit. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

"Pohromadě" ne jemný a krásný "feel good" film, natočený podle románu. O lásce, kolektivní péči. Film říká hodně o komunitě, altruismu a omezeních spoléhat sám na sebe. Nikdy ale nepřekročí svojí nadměrnou sladkost. Je zde pár smutných scén. Relativně snadné ke koukání a zdá se to reálné, ale není. Ale je zde velká propast mezi tím , čím by film být mohl a čím je. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V poslednom čase som bol obzvlášť sklamaný s tou kvalitou obsahu, čo Netflix ponúka (na kvantitu sa sťažovať nedá). Film „Pohromade“ bol natočený na základe knižnej predlohy M. Quicka (viete, film Terapia láskou vznikol taktiež z knihy, čo napísal on). Po dlhšom čase je to prvý film, ktorý viac-menej stojí na trošku lepších základoch (ale všetko je krehké). Film zachytáva neľahký život malej slečny s menom Amber, ktorá so svojou matkou prenocuje v autobuse (de facto bývajú tam do vtedy, kým na to neprídu a nevyhodia matku z práce, šoférku autobus). Cez deň popri škole pracuje na troch miestach, aby niečo našporila nielen pre lepší život ale aj na splnenie svojej sny. Problémy začnú byť vtedy, keď sa poháda s matkou a aj nasporené peniaze budú fuč (ukradnú ich). V najťažších časoch jej pomôžu tí, ktorým aj ona pomáhala. Príbeh ma dostal tým, že Amber sa nevzdáva, snaží sa - mnohokrát on dáva silu ostatným. Vyrovnanie so stratou najbližšej osoby a spracovanie tejto situácii zo strany Amber by však mali zachytiť lepšie. Z hereckej stránky celkom slušný výkon od Auli'i Cravalha. Škoda, že vo vedľajšej roli Carol Brunett nedostala trošku väčší priestor. Lepšia réžia, prepracovanejší scenár s menším počtom klišé scén a trochu výraznejšie herecké performanci – potom by to v hodnotení mohol dopadnúť aj lepšie. P.S.: Pesnička, ktorá zaznie v podaní Auli'i Cravalha je prekrásna (pekný text, krásna hra na piane). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

patto 

všetky recenzie používateľa

za mňa nečakane dobre vzhľadom na aktuálne hodnotenie (51%) na čsfd. O výsledok sa nemalým kúskom zaslúžili aj nulové očakávania vzhľadom na hodnotenie. Posledných cca 10r si dovolím tvrdiť sú na čsfd podhodnotené filmy a zabúda sa na základné poslanie filmov a to pobaviť. Fun faktor 65%, príbeh + spracovanie 72% , hodnotenie 5***** ako kompenzácia aktuálnych 51% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Oslava chudoby či príprava na ešte väčší ekonomický prepad Spojených štátov? Neviem, ale hlavná hrdinka je človek, ktorý nemá nič a neprijme pomoc od nikoho, akoby bolo ešte rada, že je socka. Navyše je ešte v nesympatickom páre a vlieklo sa to pomalšie ako tá klavírna melódia, ktorá má sprevádzať ich osud. Celá pointa je priniesť do filmu tragédiu, ukazovať hrdý sociálny prípad a poplakať si nad tým, že život nie je fér. Normálne sa mi už tisne slza do očí, fňuk. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portlandu (Oregon). (SONY_)

Reklama

Reklama