Reklama

Reklama

Máša a medveď: Mášine pesničky

  • Česko Máša a medvěd: Mášiny písničky (viac)
Trailer 2
Animovaný / Rodinný
Rusko, 2020, 88 min (televízna verzia: 13x7 min)

Obsahy(1)

Okúzľujúce animované príbehy nerozlučnej dvojice, ktorá si získala srdcia detí aj dospelých na celkom svete. Máša je zvedavé, múdre a neposedné dievčatko, ktoré žije v starej železničnej stanici v lese. Jej najlepším kamarátom je medveď, ktorý je bývalým cirkusovým artistom. Máša miluje dobrodružstvo a pri svojom objavovaní sveta pôsobí doslova ako magnet na problémy. Starostlivý medveď máva preto plné labky práce s naprávaním jej šibalských kúskov. V 13 príbehoch sa s malou nezbednicou a trpezlivým chlpáčom vydáme do slnečného Talianska, užijeme si karnevalové rytmy, či objavíme kúzlo Paríža. Staneme sa šerifom na Divokom západe i Robinom Hoodom v anglických lesoch. Najmä s nimi však zažijeme hromadu dobrodružstiev, vyvedieme množstvo lapajstiev a zaspievame si. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ruský originál som nepočul, ale ten český dabing, teda spev, nestál za veľa. Máša tu prespieva všetko od talianskej opery, Wagnera až po Kankán a východné piesne. Nejakú extra zaujímavú dejovú líniu, ktorá by deti upútala to podľa mňa nemá. ()

Reklama

charles3 

všetky recenzie používateľa

...aneb Máša rádoby vtipně przní "typické" písničky různých zemí a národů světa. Originalitu těchto pospojovaných "večerníčků" doceníte teprve při závěrečných titulcích. Jde o prostý "slepenec" titulků od jednotlivých dílů, takže se tam mj. asi 8x dozvíte, kdo namluvil Mášu, kdo medvěda a kdo je režisérem českého znění. Nevěřil bych, že něco takového výrobci a distributorovi projde, a ještě k tomu do kin... ()

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

..nehodnotím tento film z môjho pohľadu, ale na základe toho čo sa v kine deje. Moju trojročnú dcérku to vôbec nebaví a v polke filmu si spieva svoje pesničky a je peklo ju udržať na mieste. Ostatní rodičia to v priebehu filmu vzdali a s deckami odišli z premietania. Počas japonskej a čínskej pesničky veľa detí plakalo lebo sa báli transformera a čínskeho draka (moja malá sa chvalabohu nebojí ani Xenomorpha). Doteraz sa nikto na tomto ruskom fiasku nezasmial. Tých 86% chápem tak, že si prorusky zmýšľajúci kpt. D. založil 1000 účtov na tejto databáze a vyšpičkoval túto vtákovinu. 1 z 10 P.S. Ešte stále to neskončilo. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto hodnotení sa trošku snažím nájsť balans medzi preferenciami viacerých cieľových skupín. Na jednej strane pre malé deti je Máša a medveď doslova požehnaním a vykúpením z nudy, nakoľko je to hravé, farebné s veľmi peknými animáciami. Na strane druhej dospelák sa pritom skôr unudí a v zásade ho tam nemá fakt čo zaujať. Aspoň že o deti je postarané. 45 % ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama