Reklama

Reklama

Ninja korytnačky: Mutantský chaos

  • Česko Želvy Ninja: Mutantí chaos (viac)
Trailer 2

Keby neprišli do kontaktu so záhadným zeleným slizom, boli by z nich obyčajné korytnačky z kanalizácie. Keby sa nestretli so zmutovaným potkanom Splinterom, nestali by sa z nich majstri bojových umení a menovci legendárnych renesančných umelcov Donatella (Donnie), Michelangela (Micky), Leonarda (Leo) a Rafaela (Raf). Ale inak sú to úplne normálni tínedžeri, ktorí milujú dobrodružstvo a neznášajú nudu. Tej majú v poslednom čase dosť, pretože Splinter ich pozorne stráži v ich kanalizačnom brlohu. Celkom oprávnene sa bojí, že ich ľudia neprijmú. Ale aj tie najlepšie bezpečnostné opatrenia majú svoje medzery a jedného dňa korytnačí chlapci preniknú do jednej z nich a narazia na April. Obyčajné ,,ľudské,, dievča, ktoré sníva o tom, že sa stane neohrozenou reportérkou. Spoločne sa rozhodnú vydať po stopách Superflyho, tajomného vládcu podsvetia, na ktorého je polícia krátka. April dúfa, že vďaka tomu si obyvatelia mesta konečne vydýchnu, a korytnačí chlapci dúfajú, že ako superhrdinov ich svet prijme ľahšie. Bohužiaľ, nikto z nich nepočítal s tým, že Superfly je obklopený armádou nebezpečných zmutovaných zločincov, ktorí sa takýchto zelenáčov rozhodne neboja. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (146)

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa

Příběh je asi klasický želví jeden díl seriálu, kde je mutantí záporák a naše skupinka se snaží konat dobro. April mi tu silně neseděla a tříska byl docela dost vedlejší postava. Animace v trailerech působila  slušně a i ve filmu nebyla špatná ale přišlo mi že je to jakoby variace na plastelinu ala Slepičí úlet nebo Ovečka Shaun. Po čase jsem si zvykl. Jsou to klasické želvy takže tomu jde odpustit hluché místa a bizarnosti. Pokračování asi může být, nemám problém. Ty 3 hvězdy tomu sedí nejvíc. ()

NitroXcz 

všetky recenzie používateľa

Je to svěží, je to vtipný a je to COOL! Každý by řekl, že příběh mutantích želv je už zcela „podojen" ale jak to vypadá, tak pár způsobů ještě zbylo a vypadá to na pěkně rozdané karty. Art-style je neskutečně hravý a utržený ze řetězu, který jde nečekaně ve stopách Soňáckýho Spider-Verse. Nečekal jsem, že to bude takový draiv a bude to odsejpat, jak má. ()

Reklama

Deimos 

všetky recenzie používateľa

KINO Špalíček /// Dabing 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: určitě animace, je moderní, pro akční scény naprosto vhodná, podobné jsme viděli v novém Kocourovi v botách a v novém Spider-manovi, kde to v obou případech bylo ve všech směrech dokonalé, vedle animace byla výborná akce, relativně přehledná a vskutku plynulá, atmosféra snímku celkem ušla, byla temnější, ale ne příliš, hudba byla jiná, byla dobrá, ale byl to nový soundtrack, opět moderní, vtípky některé šly, některé se minuly účinkem MÍNUS: nostalgie tentokrát bohužel vůbec nefungovala, překopání mytologie vzniku některých postav ( mistr Tříska), vzhled některých postav (April) a "moderní" chování většiny postav./// Shrnutí: Nový záporák, nová animace, moderní chování a uvažování postav. Myslím si, že pro novou generaci je to dost dobré. Pro současného skoro čtyřicátníka, který šel poprvé do kina na film Želvy ninžové (1990), to se psal 92 rok a bylo mi osm to už dnes bohužel tolik nefunguje. A přitom předešlé filmy, ty animované (2007) ale i hrané (2014,2016) mě zasáhly více. Nejlépe si pak stojí animovaný seriál z let 2012-2017. Teď mě ale omluvte, jdu si připomenout můj první kino zážitek, který utvářel mé dětství po celá 90tá léta/// Celkem 65%/// ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

"I am Super Fly, Missy Elliott's Supa Dupa Fly." Animácia, hudobný podkres, aj niektoré vtípky pripominajú Spider-Man: Into the Spider-Verse, no Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem nemôžu byť od Spider-Verse série vzdialenejší a prakticky sa jedná, napriek podobnej animácii, skôr o protipól k Spider-Verse. Tam kde sa animovaný Spidey snaží o nejaký presah a cieliť aj na dospelých, nové nindža korytnačky sú vyslovene jednoduchým, akčným animákom pre mladšie publikum s peknou animáciou, slušnou akciou, pár fajn vtípkami (a hip-hopovými odkazmi) a priamočiarým príbehom, ktorý tých sto minút upaľuje vpred a zakončí to tak akurát prestreleným finále. Vo výsledku som sa príjemne, nekomplikovane pobavil, takže spokojnosť. No príde mi nefér od týchto animovaných TMNT chcieť niečo viac iba preto, lebo majú animáciu podobnú s iným, ambicióznejším animákom. Tu nikto nesľuboval nič viac (ani podľa trailerov) než pomerne jednoduchú zábavku a tú film bez problémov dodal. CELKOVO: 7/10 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $118,613,586║ Tržby Celosvetovo $180,513,586▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ďalší pokus z ninja korytnačkami, skoro vyšiel. No animácia je jednoznačne zaujímavá, pestrá, tam nevidím problém. Zábavnosť, frky, v pohode, poväčšinou, pokiaľ nemiera do humusu. To čo porobili z postavou April O Neill otras - grc, to ako tak trošku dojebkali, ďalej uletenosť tak trochu aj nad mieru. Neviem ale toto už ani nie je moc pre decká. /60%/ ()

Galéria (86)

Zaujímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (viac)

Reklama

Reklama