Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová bitva Olivera Stonea se odehrává na Wall Streetu, v místě, kde se obchoduje za odměnu a vynaloženou sílu. Na jedné straně jsou tu bezohlední milionáři, na straně druhé přehnaně iniciativní nováčci. Dva muži obchodují se svými ženami, rodinami a zároveň proti přesile finančního světa. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (501)

Madison 

všetky recenzie používateľa

Očakávala som už dopredu, že ma tento film so svojimi finančnými a burzovými machináciami bude pekelne nudiť, ale to by v ňom nemohol hrať charizmatický a naivný Charlie Sheen a dokonale rafinovaný Michael Douglas, ktorých herectvo som si vychutnávala natoľko, že mi obsahové uzly vôbec neprekážali, hoci som nie všetky pochopila. Wall Street ponúka skvelú možnosť nahliadnuť na dve hodiny do fajnového, no najmä stresového života burzových maklérov, ktorý je v istom zmysle neuveriteľne príťažlivý. Nenudila som sa a mne nedostupný svet finančných žralokov učaroval najmä vďaka vynikajúcemu hereckému castingu a réžii Olivera Stonea. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Základný rozdiel medzi Wall Street a Money Never Sleeps je v tom, že v roku 1987 bol Oliver Stone politicky angažovaným režisérom, kým v roku 2010 bol politickým aktivistom, ktorý vo voľnom čase nakrúca filmy. Totižto Wall Street má v prvom rade kvalitný príbeh, skvelé dialógy a aj vďaka určitému schematizmu dobrý spád. A excelentného Michaela Douglasa! ()

Reklama

Hellboy 

všetky recenzie používateľa

Pohled do zákulusí "obchodování" (čti spekulování, podvádění, manipulování) a dalších nekalých praktik na newyorské Wall Street. Příběh je ve své podstatě nesmírně prostý, což je ještě okatější ve srovnání s pokračováním, ale i tak se zde na dvou hodinách rozehrává dost hutné drama. Oliver Stone, který se kromě režie podílel i na scénáři, zde dává divákům najevo i svůj názor na fungování naší demokracie, ale opět - mnohem více se rozjede až v pokračování. Neznalý divák jako já se také dozví něco málo o principu fungování burzy, ale i nadále je to svět, který mi zůstává naprosto cizí a vzdálený stovky světelných let. Hodně mě pobavil John C. McGinley, kterého mám zaškatulkovaného, coby doktora ze Scrubs, a tady kupodivu nikoho neléčí:) ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

Úchvatný film ze světa velkých peněz se skvělým Charlie Sheenem a sympaťákem Douglesem. Dougles je jeden z nejsympatičtějších padouchů jaké jsem měl možnost zatím vidět. Oliver Stone dokonalé vykreslil místo, které mě uchvacuje už několik let a na které se nikdy nedostanu. Nesmírně se těším na druhý dil se Shiou. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Skvelý Michael Douglas si za svoj excelentný herecký výkon oscara viac ako zaslúžil a Charlie Sheen nijako nezaostáva. Pre mňa je tento film jednou zo špičiek tvorby Olivera Stonea a nestratil nič zo svojej aktuálnosti aj po 30tich rokoch. Nie je to len o zvrátenosti systéme v ktorom žijeme, ale o hľadaní cesty v tomto svete a znovu-nájdenie sily ľudskosti, lásky k životu a súcitu. Skoro majstrovské dielo. Príbeh nie je zložitý, ale má spád, ktorý vás rýchlo vtiahne do deja. Herecké obsadenie je vynikajúce. Dvojica Sheenov spoločne s Michaelom Douglasom nemá chybu. Rovnako sko sexi Daryl Hannah, ktorá stvárnila hlavnú ženskú predstaviteľku. Musím pochváliť podarenú zápletku a ešte lepšie rozzuzlenie celého filmu. Ak máte radi filmy o makléroch, tak si neváhajte tento film pustiť. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (32)

  • Daryl Hannah byla za svůj výkon oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku ve vedlejší roli. (skinny9)
  • Charlie Sheen o sobě v souvislosti s filmem prohlásil: “To, co jsem při natáčením dělal, mi pomohlo najít spojitost mezi mým populárním já a mezi mým obyčejným já.“ (popos)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (viac)

Reklama

Reklama