Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chip je servisný technik káblovej televízie, muž, ktorého si človek nesmie nikdy pripustiť k telu, lebo sa ho už nikdy nezbaví. A presne to sa stane mladému architektovi Stevenovi, ktorý potrebuje zaviesť káblovú televíziu. Chip mu ponúkne, že zariadi sledovanie televízie bez mesačných poplatkov. Steven súhlasí, no to nemal robiť.
Chip sa mu mieša ustavične do života, všetko prevráti naruby. A to len preto, že chce zúfalo získať dobrého kamaráta. Keď mu nesmelý Robin konečne dá najavo, že nie jeho priateľom, Chip pripraví strašný plán pomsty. (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Vždycky jsem miloval Jima Carreyho a částečně ho považoval za vzor, ale tohle je přešlap jako prase. Chápu tu satiru z hlavy Bena Stillera, ovšem nejlepší na celém filmu je jeho cameo, na kterém vidím dost promarněný potenciál. Ne že by Carreyho komedie byly zasazeny do autentického světa, nene. Je to na něm opět postavené (Broderick, ačkoli má větší screentime, je tu jen fólií a jeho dějová linie vatou), ale tady nefunkční, používá stejný vtip pořád dokola a monotónně to kompenzovat lehkými rýpnutími do Hollywoodských děl je tady opravdu málo. Díky Homere, cením! ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Vůbec by mě nenapadlo, že bude duo Broderick - Carrey takhle dokonale fungovat!!! Nicméně... Něžně mrazivé příběhy o psychopatech nikdy neomrzí, a to ani ve chvíli, kdy jsou brány s carreyovskou nadsázkou. "Cable Guy" rozhodně není film, který by dělal svému žánru ostudu - právě naopak. Takže pokud máte rádi osobitý styl Jima Carreyho, pak je pro vás tenhle (úžasně ujetý a ne zas tak nereálný) film povinnost.;-) ()

Reklama

predators 

všetky recenzie používateľa

Tak si říkám, o čem ten film vlastně byl? Směsice žánrů od komedie po hororové náznaky a plejáda skvělých herců. Teda, někteří to v té době ještě netušili, že budou skvělí. Takže z tohoto kabeláka jsem mírně rozčarovaný, občas jsem si připadal jako v rychlíku a na Jimovo šišlání a huhlání jsem si vážně nezvykl. Najde se pár světlých okamžiků, ale je jich opravdu poskromnu... 50% ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jim Carrey je človek mnoha tvári, mnoha hereckých polôh a za celé svoje pôsobenie pri filme si vyslúžil povesť jedného z najlepších komikov a hercov. Cable Guy pod taktovkou rovnako strešteného Bena Stillera, ktorý sa môže pochváliť takými filmami ako Tropic Thunder a Zoolander, je bohužiaľ úplnou stratou času. Celý koncept je postavený na banálnej zápletke, ktorá neponúka nič nové, a čo je horšie, ani nič zábavné. Po celý čas mi tam chýbala nejaká silnejšia motivácia, alebo emócia u hlavných predstaviteľov, nie len sledoval ako pobehujú a kecajú do vetra. A na to aby som to nebral vážne, mal film až príliš veľkú snahu byť vážnejším v miestach, kde by mal baviť. Jednoducho tu fungovalo málo vecí. Čo sa tíka, filmovej reči tam nie je veľmi čo vytknúť. Kamera je nápaditá, rovnako aj strih a vďaka tomu je film dynamický a pozerateľný. Bohužiaľ to škrípe či už v dialógoch, alebo hereckých výkonoch, ktoré sú skôr otravné. Koniec ma celkom pobavil, ale nie natoľko, aby som si tento film pamätal aj o týždeň. Veľké sklamanie bez kúska vtipu. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Steven (Matthew Broderick) je obyčejnej mladej kluk. Sice se právě rozešel ze svou holkou, ale jinak je v pohodě. Ve svém novém bytě si nechá zavést kabelovku od "Kabeláka" Jima Carreye.. A netuší, že tím si udělal nového "přítele". Cable Guy udělá pro svého přítele cokoliv... Originální filmeček z produkce Bena Stillera (taky se zde míhává v velice vedlejší roli odsouzeného dvojčete - objevuje se sem tam ve zprávách), ale hlavní role zde náleží Jimu Carreyovi. Ten se (jak je již více než obvyklé) pitvoří (někdy až příliš), ale jinak vcelku dost baví a nakonec. .. se taky snaži poučit.. Takže, vypněte televize ... ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (23)

  • Keď Jim Carrey natáčal scénu, ako hrá basketbal, ukázalo sa, že herec vôbec nevie driblovať a už vôbec nie trafiť kôš. Dostal teda pokyn napodobňovať pohyby basketbalistu a loptu mu už len „pridali“ špecialisti na špeciálne efekty. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Buena Park, Culver City, Long Beach, Pasadena, Carson a Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie prebiehalo od 27. novembra 1995 do 8. marca 1996. (Arsenal83)

Reklama

Reklama