Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (46)

imaginer21 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě příjemná záležitost se dvěma citlivějšími momenty a neskutečně sexy hlavní protagonistkou. Postavy jsou vhodně načrtnuté, abyste se dostatečně bavili, ale nedají vám šanci se s nimi příliš ztotožnit kvůli tuně příběhové předvídatelnosti. A přitom by to šlo dost dobře, neboť jsou to neukoukané tváře. Jako odpolední rodinná zábava ale moc fajn. Po dlouhé době film, který se i přes svou tuctovost za sebe vůbec nemusí stydět. ()

jayman 

všetky recenzie používateľa

Keď je v Lidli filmový týždeň, môžete si tam kúpiť scenáre zo série "Natoč si sám", podľa ktorých si urobíte vlastný film. Nikdy neviete, aký práve máte v rukách, až kým ho neuvidíte - niekedy to je celkom ok a inokedy strata času. Tento konkrétny bol prekvapivo ok a vykľul sa z neho priemerný rodinný film, ktorý môžete uvidieť v stredu večer na trojke. Všetko, ale úplne všetko sa dalo uhádnuť dopredu, ale kamera/strih boli konzistentné, casting uspokojivý a posolstvo nie úplne tupé. Na supermarketový film nadpriemer! ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ďalší tuctový film z dielne Netlfixu, kde po desiatich minútach viete všetko. Strašne vypočítateľný film na úrovni klišovitých Disney snímok. S. Carson stále má famóznu postavu, ale z hereckej stránky je to podpriemer. P.S.: „Čo tu hľadáš?“ „Musela sa vrátiť, pretože som chorý.“ „Pre Boha, nevedel som, že si chorý!“ „Doteraz ani ja nie...“ Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Je to jednoduše dost infantilní film typu Disney Channel, který ale ubral veškerý humor a v naprosté většině sází na roztomilost dětí a výplňovou vatu v podobě nezajímavých (až na výjimky) tanečků. Herecké výkony nestojí za zmínku, připomínalo to vesnický film, kdy se starosta rozhodl obsadit všechny vidláky do vedlejších rolí a ve výsledku tady kromě pěkné hlavní herečky není co vidět. Ale snaha pro desetileté je to dobrá a nejspíš i zabaví. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Cíťte radšej ten rytmus, len nie nášho Rytmusa. To by som odkázal vekovej skupine 11-16 rokov, ktorej je tento film určený. Je hlúpy, trápny, miestami asi z pokrčeného scenára, ale furt lepšie než nadávky nášho odpadového "umelca". Takže na jednu hviezdu to stačí, aj to len za Sofiu Carson, ktorá vyzerá o 10 rokov mladšie, ale toho teplého černocha si mohli odpustiť, veď to musí už aj gayom vadiť, že ich vo filmoch furt stvárňujú nejaké pomachlené zženštilé kreatúry, pritom väčšinu žijúcich homosexuálov si v dave ani nevšimnete, pretože vyzerajú normálne ako my zdraví jedinci. Len mediálna tlačenka z nich všetkých robí transrodové monštrá. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené