Reklama

Reklama

Castle Freak

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co je trvale oslepena v tragické autonehodě, Rebecca (Clair Catherine) obdrží některé bizarní zprávy – její dlouholetá ztracená matka nedávno zemřela, opustila její rodinný hrad ve venkovské Albánii. A tak cestuje za majetkem se skupinou přátel. Rebecca doufá, že to bude příležitost, aby se znovu propojila s minulostí, o které nikdy nevěděla. Když se začnou objevovat tajemné události a její přátelé začínají umírat, Rebecca musí rozluštit tajemství historie její rodiny, než bude příliš pozdě. (Flekoun58)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pekné priestory, interiéry aj exteriéry, a občasne hudba. Ale my nie sme na dokumentárnej obhliadke hradu, že? Lebo inak má tento film s hororom spoločné len jedno písmenko v názve a tak to aj vyzerá. Skôr je film nechutný, najmä keď tá hnusná starena či čo to bolo začne chlapíkovi fajčiť a s ním súložiť. Všetko bez explicitnosti, ale predsa len negustovné. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu jsem byl, vzhledem ke zdejšímu hodnocení, příjemně překvapen. Lovecraftovu povídku neznám, ale viditelné odkazy na jeho dílo potěšily - Yog-Sothoth, Cthulu a samozřejmě Necronomicon, a také Dunwich a v mezititulcích Re-Animátor. Film je věnován památce S. Gordona, tvůrce původního snímku, a některé scény ze všeho nejvíce připomínají jeho film Ze záhrobí, na příklad chapadlo z břicha. Více než 90. léta jsou tohle  80. , oplodňovací rituál pak připomene film Rosemary má děťátko (1968). Gore je slušné - natržená hlava, rozšlapaná hlava, injekční stříkačky, kam se podíváš, a dojde i na střeva ven. Postelová scéna je slušný bizár a právě erotika je vzpomínkou na zmíněná 80. léta, později se s ní už šetřilo. Příjemný vizuál, gotické interiéry a krajně nesympatické postavy. To však nevadilo, stejně byla většina odsouzena k likvidaci. Příchod Prastarých....a poslední záběr potěšily. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Barbara Crampton musí byť fakt svojská ženská, keď sa hrdí tým, že sa podieľala na produkcii práve takejto kraviny. Originál je dnes už právom kultové 90´s béčko, ktoré je síce možno trochu naivné, ale aspoň sa na nič nehrá; na rozdiel od tohto zbytočného a až prekvapivo trashového remaku. Tu by už malo fakt väčší „význam“ keby urobili porno remake, kde by tá zrúdička chodila a pretrtkala každého od kraja, čo by bola aspoň sranda. Takto sa to bralo tak vážne, až mi z toho miestami bolo trápne. Ale pozrieť sa to dalo a príliš som pri tom netrpel, takže slabučké 3* tomu pacnem, ale na rozdiel od originálu sa k tomu už určite nikdy nevrátim. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Najmä ku koncu je Castle Freak slušná úchyláčtina. Dokonca o Cthulhu chápadlo lepšia, než originál z roku 1995. Čo ale nie je nič ťažké, lebo hoci bol originál celkom fajn, o žiadny zázrak sa nejednalo. Poteší sympatický kasting, atmosféra, niektoré scény, štipka erotiky, neštipka výdatného gore, nechutné masky a pekný hrad. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Remake solídneho hororu z 90. rokov...áno, táto Gordonova klasika si remake naozaj zaslúžila a oplatilo sa. Film padol z čista jasna, ani som vôbec netušil, že sa to chystá. Slepá holčina s frajerom prichádzajú do zámku, ktorý zdedila po svojej matke, avšak netuší, že sa tam potuluje jedno škaredé prekvapenie, a síce si divák musí na to najlepšie nejakú dobu počkať, napokon sa dočkáme. Že by to nezaškodilo o 20 minút skrátiť je už druhá vec, ale nič to nemení na veci, že príšera vyzerá parádne, film osviežuje množstvo erotických scén a gore je na jednotku s hviezdičkou. Dokonca nám režisér v záverečnej tretine prišiel aj s nejakými vlastnými nápadmi, no rozhodne nič nepokazil. Veľká spokojnosť a fanúšikovia monštruóznych brutalitiek si stopercentne prídu na svoje. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama