Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(séria)
Trailer 2
Komédia / Dráma / Športový
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Epizódy(12)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (48)

dO_od 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

// První polovina mě úplně za srdíčko nevzala a přišlo mi, že Ted a spol. opět maličko bojovali s tím, že neví, jestli chtějí být více komedií, nebo dramatem. Od nějaké sedmé epizody až do konce ale nastoupil naprosto zdrcující emocionální finiš, kde si najednou všechno perfektně sedlo, veškeré linky dozrály, nebyla tam žádná vata, mělo to obří spád, vynikající herecký výkony (Sudeikis si jde pro Emmy) a hlavně perfektně promyšlený scénář. Takhle to vypadá, když se končí na vrcholu. Football is life. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, sedíš tu u cesty, stane se neštěstí... Ulepená sračka. Neuvěřitelný sešup dolů, Hallmark se může jít bodnout. Z milého, sympatického, vtipného obsahu z první, luxusní, série nezbylo nic, díly nataženy na hodinu, plytké, uondané, Lasso zmizel, rozplynul se, naopak vyplavalo pitvoření, škleby na sílu, nucené štěstí, nevkusný patos a ten násilně natlačený ultrakorekthard2xxl? Ale budiž, ok, proti gustu.. Nejsmutnější na celé taškařici však je, že tohle natáčení viditelně nebavilo žádného z představitelů úvodní řady. Velká škoda! Jedna za pár skvělých scén a za Jamieho, ten, snad jediný, se do svého neherectví opřel. A šlo mu to. ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Emociami napumpovaná časť poslednej epizody vypadala, akoby si to najlepšie, o ktoré ukrátili sračkové časti 5,6,7 a 8, tvorcovia seriálu špeciálne nachystali na nás na samotný záver. Cítiť rozlúčku s fotbalovou rodinou a ja som presiaknutý smútkom, ktorý som naposledy cítil snád len u P*R*I*A*T*E*L*O*V, ked končili ! Ale i radosťou, lebo v tom najlepšom sa musí vedieť prestať. Tretia sezona nebola u mňa tou najlepšou, to bola dvojka, no záver trojky je niečo, čo tu už dlho nikdy nebolo: absolútne perfektné načasovanie emocií, ktoré v divákovi zanechajú pocit, že bol súčasťou rodiny, ktorá mu bude ešte dlho chýbať. ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Perfect is boring." "Except of Shawshank, that's perfect, but not boring." _____________ No ja som úplne stratil slová... Nikdy by som nepovedal, že práve tretia séria Teda Lassa bude kandidátom na seriálový počin roku, ale ono tak aj skutočne je. V poslednej kapitole som si tento seriál zamiloval úplne najviac ako to len bolo možné a je mi naozaj ľúto, že sa s ním musím (dúfam, že nie úplne) rozlúčiť... Veľmi mi budú chýbať tieto týždenné, pravidelné dávky dobrej nálady a špičkového humoru, ktorý je úplne bezchybný (Roy Kent je aj v tejto sérii absolútnym vrcholom všetkej zábavy...) a vlastne sa mi bude nesmierne ťažko lúčiť aj s (takmer) všetkými postavami – skoro každý z hlavnej zostavy si v tejto sérii prešiel ohromným vývojom a to ako skončila každá jedna z postáv ma naozaj zahrialo u srdiečka, každý sa dočkal presne toho, čo si už od úplného začiatku zaslúžil a ja iba žasnem nad tým, ako perfektne to mali tvorcovia premyslené... Skombinovať vážnu drámu a fantastický humor musel byť naozaj tvrdý oriešok, ale v prípade Teda Lassa to bolo zvládnuté najlepšie, ako sa len dalo a preto môžem s čistým svedomím povedať, že tento seriál je pravdepodobne tým najlepším, čo kedy televízne dramedy ponúklo... Finále Teda Lassa som si neskutočne užil a v závere som bol dojatý k slzám... A teraz som nesmierne rád, že som celú túto cestu s AFC Richmond dobehol až do konca. A aj napriek drobným vadám, ktoré táto séria mala, som nemal žiadny problém s tým si ju vychutnať... Dávam 9,5 píšťaliek z 10... Naozaj to nemohlo skončiť lepšie... ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Preafektované pitvorenie a moralizovanie tento rok vystriedalo až příliš často ten pôvodný uvoľnený, pohodový a ľudsky prirodzený humor prvej série. Takéto až ulepené "one big happy family" sentimentálne finále nebude mať proste ani Vin Diesel. Áno, ten výsledný dojem je stále tak nejak naivne rozprávkový a vlastne príjemné pozitívny, Ted má srdce stále na správnom mieste a jeho nákazlivý optimizmus z toho stále presvitá a na väčšinu týmu budem mať príjemné spomienky, že to bol ten seriálový dreamteam, ktorý vedel na tú hodinku skoro spoľahlivo navodiť príjemnú feelgood náladu, no tretia sezóna už proste citeľne tlačí na pilu až příliš a podaktoré postavy sú už miestami len infantilnými karikatúrami samých seba. Rozhodne nie ukončenie v najlepšom, ale stále rozlúčka so cťou. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (4)

  • Ted Lasso (Jason Sudeikis) odlétá z Anglie přímým letem do Kansas City z letiště Londýn Stansted. Nejenže z letiště Stansted nikdy žádný přímý let do Kansas City neletěl, toto letiště v roce 2023 nemělo ani žádné přímé spojení do USA. (machonza)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Reklama

Reklama