Reklama

Reklama

Indiana Jones a Chrám skazy

  • Česko Indiana Jones a Chrám zkázy (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Archeológ a dobrodruh Indiana Jones (Harrison Ford) našiel pre čínskeho zločinca Laoa (Roy Chiao) relikvie – pozostatky mandžuského cisára Nurhačiho. Lao Che však nedá Indianovi sľúbený diamant, ale pokúsi sa ho otráviť. Indiana utečie s Laovou milenkou Willie (Kate Capshawová) a pri úteku mu pomáha malý Číňan Shorty (Jonathan Ke Quan). Podarí sa im uniknúť z padajúceho lietadla a dôjdu do indickej dedinky, ktorú postihlo nešťastie – maharadža z Pankotu odniesol posvätný kameň, ktorý dedinu chránil. Indiana Jones s Willie a Shortym ide do paláca a zistí, že sa tu konajú kruté obrady sekty Thugov s ľudskými obeťami. V bani pod palácom fárajú deti, odvlečené z dediny, a hľadajú ďalšie Šankrove kamene, ktoré sú tam údajne ukryté. Indiana chce kamene získať, ale chytia ho a donútia vypiť krv bohyne Kálí a stane sa nevedomým otrokom kultu, ktorý sa chystá obetovať Willie... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (106)

  • V scéne, keď sa na hrdinov valí voda z tunelu, je záber na bosé nohy Willie Scott (Kate Capshaw). Neskôr na moste už má šľapky. (johnsnow)
  • Spoiler: V čase 1:08:25 vidíme, ako Indy (Ford) kradne 3 posvätné kamene a vkladá si ich do tašky. O trochu neskôr, po sérií dramatických scén a zajatí Indyho, v čase 1:12:14 vidíme opäť 3 posvätné kamene vyložené na kamenných podstavcoch na stene. V nasledujúcich scénach však už nevidíme, aby sa Indy dostal znova ku kameňom a zobral si ich. Ako je teda možné, že ich má v taške pri scéne na moste a jeden dokáže zachrániť? A to už vôbec nehovoríme o tom, že pokiaľ sú kamene spolu, tak pomerne jasne žiaria, ale keď ich má v taške, nedokážu ju presvietiť? (Johnny.ARN)
  • Když po Indym (Harrison Ford) střílejí na mostě šípy, tak v prvním záběru se dva šípy trefí do mostu po jeho boku. V dalším záběru se šípy objeví nad jeho hlavou. Později tam žádné šípy nejsou. (johnnymay)
  • Když Indiana Jones (Harrison Ford) během rvačky leží na pásu s kameny v dolech, tak má těsně předtím, než je z jeho voodoo panenky vytáhnuta dýka, hlavu blízko válce na drcení kamene (jeho klobouk již vrhá stín na válec). Ale ve chvíli, kdy Short Round (Jonathan Ke Quan) vytáhne dýku z panenky, tak je Indy od válce mnohem dál. (johnnymay)
  • Když jde Indy (Harrison Ford) navštívit do pokoje Willie (Kate Capshaw), tak má Willie na sobě řetízek a náušnice. O chvíli později, když se oba vrátí do svých pokojů a Indyho začne škrtit padouch, tak Willie opět vyjde ze svého pokoje, ale už na sobě žádné šperky nemá. (OndrejKW)
  • Když Willie (Kate Capshaw) vedou do klece, aby ji obětovali, tak má na krku náhrdelníky. Jakmile je spoutaná v kleci, tak na krku nemá nic. (OndrejKW)
  • Během rvačky na provazovém mostě je jasně vidět Indyho (Harrison Ford) bezpečnostní lano (v čase 1:47:41, když Mola Ram padá na Indyho). (OndrejKW)
  • Během cesty džunglí do chrámu má Willie Scott (Kate Capshaw) v některých záběrech namalované nehty a v některých ne. (Beo.wulf)
  • Aligátoři, kteří se objeví v závěru filmu, v Indii nežijí. (ing.Frosty)
  • V momentě, kdy Indiana Jones (Harrison Ford) běží na most, má v levé ruce šavli a v pravé ruce rozmotaný bič. V dalším záběru, když už je na mostě, má šavli v pravé ruce a smotaný bič v levé ruce. (G3niu5)
  • Letadlo na začátku filmu po nárazu do svahu okamžitě exploduje, přestože mu zcela došlo palivo. (Hans.)

Súvisiace novinky

Seznamte se: paní Jonesová!

Seznamte se: paní Jonesová!

18.03.2007

Pro obdivovatele sofistikované krásy a výjimečného hereckého talentu Cate Blanchett je tu senzační zpráva: držitelka Oscara za Letce právě podepsala smlouvu na účinkování ve čtvrtém Indiana Jonesovi!… (viac)

Reklama

Reklama