Reklama

Reklama

Control Z - Season 1 (2020) (séria)


Večerní škola (S01E04)

(epizóda)
  • Mexiko Clase nocturna

Obsahy(1)

Sofia je příšerně vystresovaná z hackera. Raúl uspořádá pořádně divokou párty pro všechny studenty. Natalia zoufale potřebuje peníze. (Netflix)

Recenzie (2)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Telenovelácké dějové postupy rapidně celý koncept odvádí do neskonalé trapnosti a nezájmu. Vypadalo to na omšelý teenagerovský thriller, ale nakonec je to ještě horší. A nezachrání to ani špetka napínavé scény na samý záměr. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úžasná epizóda ktorá je obrazom mentálnej vyspelosti dnešných teenagerov - cigareten rauchen, alkohol drinken und arbeiten nicht...Počas párty, ktorú táto 36 minút trvajúca epizóda zobrazí sa v podstate neudeje nič, iba Sofia dostane za úlohu skočiť do bazéna, aby sa nikto nedozvedel že jej kamarátka je lesbička. Probl=m je však v tom, že polovicu záberov na mládež ktorá sa zabáva tvoria LGBT páry, ktoré sa oblizujú ostošesť takže slečna svoj vzťah nemá dôvod skrývať. A záver, keď sa Raul a Sofia rozdelia pri tom, ako hľadá poistky to zabil úplne. To by sa hodilo skôr do Scary Movie ako do seriózneho seriálu. Tak ale tento je určený generácii ktorá intelektom pri prvom stretnutí určite neočarí, tak prečo nie... ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama