Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rik narychlo spíchne hlasování, které rozhodne o osudu Ayaze. Terenzio rozšiřuje zvěsti o úkrytu NATO a Sylvii začne dělat vrásky Mathieuova nálada. (Netflix)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre vyváženie z minula sa prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. A to asi preto, že sme sa dozvedeli viac o účinkoch slnka, a to jest na jedlo aj na palivo, a i keď asi ide skôr o pseudovedecké teórie, tak pre tento fikčný svet sú dostatočné. Zachytíme aj rádiový signál a jeho zdroj prekvapí. Len je škoda, že väčšie scény, ako napríklad pristátie či panoramatické zábery sú po trikovej stránke slabšie. Ale o nich tento komorný seriál nie je, takže pohoda. Zatiaľ je to celé na 70%. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rasistické xenofóbne liberálne prasce z amerického Netflixu v úvode epizódy obhajujú fyzické násilie páchané na mužovi bielej farby pleti tureckým moslimom, ktorý má pod palcom celú tureckú políciu pretože vlastní nevestinec. Kam sa hrabe Erdogan...Ženská prasnica uráža BIELEHO MUŽA a prirodzene BIBLIU, takže liberálni fanatici dosiahnú 7 orgazmov behom úvodnych 4 minút...Nasledne sa ŽENA vyzúri na BIELOM MUŽOVI potom ako mu moslimský ČIERNY muž odmietne podat ruku. Volanie zo stanice ISS vie preložit ŽENA, rýchlokurz životne doležitej operácie chlapca na ktorú čaká niekolko rokov zvládne ČIERNA ŽENA, s lietadlom pristane ŽENA aúlohy rozdelí ŽENA. Nikto z liberálnych fanatikov nerieši detaily ako že užpri prvom pristatí na Islande dotankovali palivo ktoré je však v Bruseli už organicky rozložené a akosi sa zabudlo pri záverečnom tvrdom pristáti na rozbité okno či dieru v trupe lietadla. Gender ideologia je tam, to je základ. ()

Reklama

Reklama