Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když ozbrojený muž zaútočí na noční let do Moskvy, musí bývalá vojenská pilotka Sylvie do pilotní kabiny na pomoc. (Netflix)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Námet prekvapujúco dobrý, na pomery Netflixu dokonca minimum akejkoľvek propagandy (chorý chlapec letí s mamou - podržte sa - z Bruselu do Moskvy, Rusko ako krajiny kde vedia operovať, pred 2 rokmi nás liberálny svet presviedčal že tam až v roku 250.000 niekto objaví prvý liek na zápchu) rôznorodé postavy, klasická nahoda že z 20 ľudí na palube je jedna ŽENA pilot a druhá ŽENA ošetrovateľkou čo celú zlú situáciu aspoň trochu zlepší.Multikulti let za záchranou tak môže pokračovať.Za najslabší moment považujem nevyrazných hercov. Nehrajú zle, sú príliš obyčajný čo pomáha vytvoriť príbeh ktorému sa lepšie verí ale zároveň mu to škodí pretože v ňom nie je (zatiaľ) obľúbená postava ani záporák. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skutočne zaujímavý a pomerne originálny námet, takže som dal aspoň pilotu šancu. Celé to však stojí na "malom" nezmysle, že o veci v podstate nikto na svete nevie, okrem jedného čierneho pasažiera v lietadle. Vedecké články ale postupne aspoň začnú vychádzať. Pôsobí to tak skôr ako z pôvodného Twilight Zone, kde podobné nedostatky vzhľadom na časový odstup bez problémov akceptujeme. ()

Reklama

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Když Terenzio Matteo Gallo (Stefano Cassetti) unáší letadlo a sedí v kokpitu, nemá na ramenou nášivku s vojenskou hodností. V dalším záběru při proslovu kapitána jí však má. (willy1)

Reklama

Reklama