Reklama

Reklama

Tři perfektní dcery

  • Taliansko È per il tuo bene (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Švagři Arturo, Antonio a Poli mají tři krásné dcery - Valentinu, Martu a Sáru. Šťastný a poklidný život mužů se náhle obrátí vzhůru nohama, když se dozvědí, s kým jejich dcery chodí. Valentina, která opustila svého snoubence v den jejich svatby, nyní chodí se svobodomyslnou dívkou Alex, Martin, přítel Simone, je problémový a lehkomyslný rapper a Sara se chystá odjet do USA s Luigim, Poliho bývalým záletnickým spolužákem. Arturo, Antonio a Poli, kteří jsou na všechny tři dívky naštvaní a přesvědčení, že jejich partneři jsou pro tak dokonalé dcery naprosto nevhodní, se rozhodnou udělat vše pro to, aby jejich vztahy bojkotovali. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Mne talianske komédie neprídu vtipné. Toto sa snaží byť nasilu vtipné, trendy a s obrovským happyendom. Mohol to byť pekný, rasistický film o dnešnej dobe, troch otcoch, ktorý vyrástli v normálnej dobe a snažia sa udržať aj normálne rodiny. Taký film sa už ale natočiť nedá. 1 z 5 ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Aj keď trochu ukecaná, alebo skôr ukričaná komédia, tak to bolo celkom v pohode. Traja fotrovia sa snažili prekaziť vzťahy im dcéram s ktorých neboli nadšení, čo spôsobí kopu bláznivých situácií, ale nakoniec sa dočkáme dokonalého happyendu. Najviac ma bavil ten nervák a u Valentiny Lodovini som celý čas nedokázal uveriť, že je tak stará, že má už dospelú dcéru. 6/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Italská komédia o tom, ako trojica rodičov (hlavne otcovia) sa snaží rôznymi spôsobmi manipulovať vzťahy vlastných dcér, pretože nemajú takého partnera, ktorú by si oni priali. (Italský temperament príbehu pridávajú ženy.) Tri mladé slečny, tri rôzne scenáre: jedna má rada slečny, druhá je zamilovaná do kontroverzného rappera a tretia zase randí zo starším chlapíkom. Film má jasný vývoj a spád, výsledok až na jediný prvok nijako neprekvapí. Snaha – pripomenutie toho, aby sme nehodnotili toho druhého podľa prvého dojmu a aby sme sa viac rozprávali s našimi deťmi – dobrá, ale film má svoje rezervy a chybičky. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama