Reklama

Reklama

Srdce za srdce

(TV film)
  • Česko Černé srdce (viac)

Obsahy(1)

Juley a Dennis Cummingsovci (Julie McNiven a Jon Abrahams) prežili najhoršiu nočnú každého rodiča: pred rokom ich milovaná dcéra prišla o život pri autonehode. Jedinou útechou im bolo, že jej orgány boli okamžite darované, čo zachránilo životy mnohých nevinných ľudí. Jedného dňa ich neočakávane navštívi mladá žena Vera (Kelley Jakle), ktorá prijala srdce ich dcéry. Prirodzene je im veľmi vďačná. Cummingsovci ju na oplátku vpustia do svojich životov, čo im umožní mať pri sebe aspoň kúsok svojej dcéry. Postupom času však začnú tušiť, že príjemkyňa nie je presne tou osobou, za ktorú sa vydáva, a že ich vyhľadala len preto, aby im spôsobila ďalšiu nočnú moru... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Jedná se o televizní film, takže nelze čekat bůhvíjakou zábavu. Zvláště, když scénárista Adam Rockoff dělá především televizní filmy. Automaticky bych snímek neshazoval, ale nesedí mi vývoj děje. Například když manželka dá Veře velkou sumu peněz jen tak. Ta se zase pro změnu pomstí své kolegyni z baru až po půl roce. Zabití policisty pak nedává smysl ani z jejího pohledu. Snímku by rozhodně prospěla větší dramatičnost. Jenže od začátku lze tušit, co se bude dít a jak, takže divák ani nemá šanci být něčím překvapen. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Taká normálka, že príde k vám žena a povie: nosím v sebe srdce vašej dcéry. A vy jej dáte len ak bez overenia 5000 dolárov a neviete ani ako sa volá. Takýmito naivnými nelogickými vecami film len tak prekypuje. Veľmi hlúpy film, v ktorom si režisér nedá ani námahu zariadiť, že ak sú dvere otvorené, nemôžu byť zamknuté a ak som ich omylom už nechal zamknuté, tak ako sa sakra dnu dostal manžel. Režisér robí hlúpymi aj svoje postavy a cenu za najväčšieho idiota si zase odniesol policajt. Takže aspoň niečo reálne. ()

Reklama

Galéria (27)

Reklama

Reklama