Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Recenzie (56)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ambiciózny sci-fi seriál, ktorý nestavia na akcii, ale naopak sa snaží byť tak pomalý, ako to len ide. Atmosféra je celkom vydarená, striedajú sa nám tu čisto béčkové scény, masky a kostýmy s tými špičkovými, až má človek dojem, že každý diel mal radšej točiť jeden režisér. Postavy sú viac menej všetky nesympatické, či išlo o zámer, alebo ide len skrátka o zhodu okolností a môj vkus, nedokážem presne posúdiť. Bohužiaľ však ide o seriál založený na viacerých inšpiračných zdrojoch, ktorý si podľa mňa behom desiatich častí nedokázal poriadne obhájiť vlastnú existenciu. Odpovede možno dostaneme v ďalšej sérii, vďaka ktorej by sa aj tá prvá mohla nakoniec ukázať ako vydarená. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slaby priemer, ktory, az na sceny ked sa "matka" premeni na nekromancera posobi dost lacno. Cas medzi tymito scenami sa vyplna len socialnymi rozhovormi medzi detmi a androidmi. Ano, obcas su zaujimave, vacsinou vsak dost nudia. Ocakavania som mal znacne, z dovodu, ze mnoho ludi tvrdilo, ze ma tento film nieco spolocne z Prometheom....NEMA. Rozhodne ziadna z epizod, ktore som videl by som sa neodvazil k nemu prirovnat. Okrem piatej, nadpriemernej epizody, som ako divak pri kazdej dalsej ocakaval nieco...chytlave a nedockal som sa. Ako celok slaby priemer s mizernym zaverecnymi dielom. Samozrejme z mojho pohladu. Neodporucam. Ak pride druha seria, uvidim, ci zmenia sceneriu a nebude to vyzerat ako nudna TV inscenacia s biednymi kulisami. ()

Reklama

Ampi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Snad další série budou lepší. Z posledních dílů jsem rozpačitý. Přitom by to mohl být, tak dobrý seriál, kdy se do něj tvůrci nesnažili dát tolik mystiky. Přitom první díly byly výborné. Víra v Sola, Mithraismus je dobře vymyšlená. Planeta Keppler 22b je zajímavá. Ale smíchaní se světem Promethea, Covenanta a Aliena dle mého není dobrou cestou. ()

Dlaha 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál mě nadchnul. Příběh úžasný. Skoro každý díl nějaký nový překvapivý prvek. Nikdy jsem nevěděl co čekat, drželo mě to na špičkách. Všechny hlavní postavy sympatické a skvěle zahrané. Jasně, je to divný, ale já divný rád. Jen nebýt toho závěru série. Čekal jsem katarzi a nějaké završení. Třešničku na dortu, po které mi zůstane vyset brada. Místo toho jsem dostal 50 minut dlouhý trailer na druhou sérii. ()

Gulde 

všetky recenzie používateľa

Závěr série tedy zklamal a poněkud mi pokazil vnímání jinak dobře se rozvíjejícího děje. Mám trochu obavy, že se z toho teď stane chaotická změť se snahou se za každou cenu odlišit, ale nebudu soudit předčasně. Rád bych ale ve druhé sérii viděl mnohem více prostoru věnovaného té válce co se odehrávala na Zemi - tam je ve svý podstatě brutálně velkej potenciál. ()

Galéria (207)

Reklama

Reklama