Reklama

Reklama

Depeche Mode: It's No Good

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Veľká Británia, 1997, 4 min

Obsahy(1)

It´s No Good je druhým singlem z devátého alba Depeche Mode nazvaného Ultra. Videoklip obsahuje pro Depeche Mode i jejich dvorního režiséra Corbijna netypicky notnou dávku vtipu a parodie. Členové Depeche Mode se zde představují jako poměrně slizká podřadná kapela, která v nočním New Yorku střídá obskurní štace. V malé roli uvaděče se zde objevil dokonce i režisér Corbijn. (J.Connor)

(viac)

Recenzie (3)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dave v plnej paráde, svojho skrytého humorného talentu. Parodický 70tkový look, ide ruka v ruke s príbehom, ktorý má od predchádzajúcich depresívnych klipových foriem skupiny, dosť ďaleko. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

It´s No Good nepatrí medzi moje najobľúbenejšie DM klipy, ale objektívne uznávam, že Corbijn mal skvelý nápad a skvele ho aj zrealizoval. No a dokonca si tu aj zahral, to ešte pred úvodnými tónmi. Je to vtipné, ale fiktívna kapelka nemá zrovna na ružiach ustlané a v podstate ide o tragédiu. Corbijnovi určite išlo aj o otočenie atmosféry o 180 stupňov oproti depresívnemu Barrel of a Gun, čo je dané aj hitovým potenciálom singla a jeho radio friendly zvuku. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Videoklip byl nafilmován v New Yorku během týdne od 24. února 1997. První den se natáčelo v hotelu Prince George. Druhý den se natáčelo v Brownies, což je klub v East Village. (Trajektt)

Reklama

Reklama