Reklama

Reklama

Deti Duny

(seriál)
  • Česko Děti planety Duna (viac)
všetky plagáty
Trailer

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Po zvrhnutí rodu Harkonnenov vládu nad planétou Arrakis preberá rod Atreidov. Príbeh odzrkadľuje politiku, mocenské túžby a intrigy v svete, kde je najvzácnejšou látkou korenie Melanž, ktoré sa nachádza v celom vesmíre jedine na planéte Arrakis - na Dune. Adaptácia pokračovania slávneho sci-fi románu Franka Herberta nadväzuje na minisériu Dune (2000). Dej pokrýva obsah kníh "Dune Messiah" (Spasiteľ Duny) a "Children of Dune" (Deti Duny). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Isuzu

Isuzu (hodnotenie, recenzie)

Mam rada Herbertovu sagu a myslim, ze aj ked slabsie technicky prevedene (predsa len televizne prostredie a hlavne financie nepustia), najviac ma uputal vtedy este neznamy James McAvoy, ktory sa okamzite zaradil medzi moje naj muzske herecke hviezdy (co potvrdil aj v dalsich skvelych filmoch ako bol napr. Atonement). Kedze som citala vsetky knihy, bol to pre mna zazitok vidiet to sfilmovane a ocenujem, ze do tejto miniserie vlozili vsetko podstatne a dokazali zo ctou zobrazit naozaj komplikovany vesmir Duny. Raz sa mozno dozijeme aj Bozskeho imperatora, to by bol ozaj splneny sen:). Aj ked pre tuto knihu by som si zelala viac penazi na vypravu a rovnako dobrych hercov. Neviem posudit, ako tento film vnimali ti, ktori predlohu nepoznaju, ale ja davam 5*

Vesman

Vesman (hodnotenie, recenzie)

neviděl bych to tak černě, na televizní produkci se jedná o povedené dílo a vůbec by mi nevadilo, kdyby se ve stejném duchu natočily i další díly... zvláště Božský imperátor

mishaknot

mishaknot (hodnotenie, recenzie)

Já nvm.. četla sem knihy, viděla filmy... je to úžasně zpracovaný, herecký podání taky výborný. Nemám co dodat =)

Dave86

Dave86 (hodnotenie, recenzie)

Souhlasím s Dark.Lord. Je to taková sračka, že jestli natočí Byl jednou jeden polda 7, tak už teď znám vítěze. Když je špatné pojetí, tak to někdy zachrání herci, ale tohle je moc. Uvažuju o tom, že natočím na pískovišti film Duna se třema hercama a starou ludrou kamerou, už teď si dávám hvezdičku. Ale tomuhle odpad!!!

Petike

Petike (hodnotenie, recenzie)

Santek : Máš absolútnu pravdu ! Pútavá divadelná hra podľa skvelej predlohy so Shakespearovským koncom... :-)

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

Ono to není svým pojetím film jako spíš divadelní hra s triky, která je natočená pro televizi.

Dark.Lord

Dark.Lord (hodnotenie, recenzie)

Jeden z nejostudnejších filmů, který patří do žánru Sci-fi. Naprosto nezvládnutý děj, herecké výkony prakticky nulové. A pro ty, kteří četli kompletní Herbertovu ságu Duna se z toho musí zvedat žaludek.

Reklama

Reklama