Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 3 (1999) (séria)


Korní záhada pirátských duchů (S03E10)

(epizóda)
  • USA Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery

Recenzie (7)

PKD 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle je pro fandy Kornů a SP, jeden z vrcholů života!!! :-) Special quest star: ED 209 z trilogie Robocop a nějaké lodičky ze SW a hl.! nafukovací Antonio Banderas v životní velikosti s realistickými genitáliemi. Moje (jinak docela prudérní) matka, tento díl absolutně zbožňuje. A to není nějak velkou fanynkou SP, natožpak Kornů:))) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V prístave v mestečku South Park pri miestnom rybníku sa chystá oslava Halloweenu, ktorej sa má zúčastniť slávna kapela Korn. Zdá sa však, že v prístave strašia pirátsky duchovia a tak budú musieť chlapci a Korni svoje sily spojiť...Epizóda, ktorá mi zo všetkých utkvela v pamäti asi najviac, jednak vďaka paródii na kreslený seriál Scooby Doo, premene Kornov a hláške o tom, že Eric nie je tlstý a má iba ťažké kosti, načo pohotovo zareaguje Kyle že najťažšiu musí mať "tú prdelní"... ()

Reklama

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- Moderátor: Co si myslíte o naší rádiové stanici? - S.M.: Před dvěma měsíci jsem viděl, jak se v parku líbají dva chlapy. Nic teplejšího jsem neviděl až doteď, když vidím vaši stanici. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Celá epizoda je parodií na animovaný seriál Scooby-Doo (od r. 1976). Místo postav ze seriálu Scooby-Doo se zde objevují členové americké metalové kapely Korn, kteří v tomto díle také sami sebe namluvili. Kapela hraje na konci jednu ze svých nejúspěšnějších písní ''Falling Away From Me''. (Zdroj: ČSFD)
  • To, ako Cartman oslavuje Vianoce aj napriek tomu, že je Halloween, je odkazom na to, ako sú americké obchody zvyknuté začať predávať vianočné predmety hneď po Halloweene. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama