Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 3 (1999) (séria)


Samovznícení (S03E02)

(epizóda)
  • USA Spontaneous Combustion

Recenzie (7)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Snaženie sa o erekciu Kyleovho otca, ukrižovanie Cartmana či zvyšovanie sebahodnoty Randyho Marsha cez jeho objavy. To všetko možno nájsť v tejto epizóde nabitej hláškami, ktorá má len jedno slabšie miesto (druhá Randyho predstava podaná ako groteska), no vôbec to nevadí, keďže o vtipné situácie nie je núdza. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stanov otec Randy zistí príčinu samovznietenia ľudí v South Parku, avšak vyvolá to globálne otepľovanie. Kyle sa s kamarátmi snaží zohnať erekciu pre svojho otca, pretože sa stále hádajú...V čase uvedenia možno ľudí prekvapilo, že Kenny v prvej epizóde neumrel, ich radosť však trvala iba chvíľu, pretože Kenny je prvou obeťou samovznietenia hneď v úvode a ide o jeho doteraz najrýchlejšiu smrť. Inak je polovica epizódy postavená na hanobení kresťanského náboženstva a tým pádom má u xenofóbnej časti obyvateľstva vysoké hodnotenie, aj keď je, rovnako ako prvá epizóda sotva priemerná. ()

Reklama

Galéria (50)

Zaujímavosti (6)

  • Kňaz v úvode epizódy lamentuje nad tým, že Denver Broncos musí vyhrať pohár. Spomína aj defenzívneho hráča Neila Smitha, ktorý sa v čase epizódy po odchode z Broncos stal voľným hráčom. Taktiež spomína hráča Steve Atwatera, ktorý taktiež krátko na to opustil Broncos a prestúpil k NY Jets. (Real Tom Hardy)
  • V rádiu je možné počuť, ako sa bývalý prezidentský kandidát Bob Dole chválí, že už má erekciu. V čase produkovania epizódy sa stal hovorcom spoločnosti Pfizer, ktorá vyrába viagru a taktiež často hovoril o tom, ako vyhrať boj s disfunkciou erekcie. (Real Tom Hardy)
  • Žena, ktorú je vidieť v Randyho prezentácii, je prominentná osoba menom Jocelyn Wildenstein. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama