Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cartman najde záhadný objekt, který touží získat do svých rukou Barbra Streisand. Proměnila by se díky němu v robota, který požírá svět. (Netflix)

Recenzie (8)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pán Garrison vezme triedu na výlet k miestu, kde prebiehajú archeologické vykopávky. Cartmanovi sa podarí nájsť magický triangel, o ktorý má záujem Barabara Streisandová...Najslabšia časť prvej série s ponaučením o tom, že ľudia, ktorý ľudia po moci, zomrú.Raz predsa umrie každý. ()

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- K.B.: Tak si tak kopu a najednou: Ty vole, mám trojúhelník. A kamarádi: ty vole. A já: ty vole! - E.C.: Já říkám:Kyle já ti nakopu koule. Ale on mi ho nevrátil, a tak jsem mu nakopal koule až řval jak Nancy Carriganová. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Trey Parker a Matt Stone nemajú Barbru Streisand radi, a preto sa jej v seriáli vysmievajú viac ako väčšine celebrít. Čiastočne ju nemali radi preto, že potom, čo Colorado prijalo Druhý dodatok Ústavy Spojených štátov amerických, ktorý zakazuje uznať homosexuálov ako chránenú triedu, Streisand verejne vystúpila proti tomuto štátu a všetkým jeho občanom a sľúbila, že Colorado už nikdy nenavštívi. Parker tiež uviedol, že mu jej spevácky hlas pripadá otravný, čo ho inšpirovalo k scéne, v ktorej Streisand mučí chlapca tým, že im spieva. Duo sa snažilo, aby Streisand bola stvárnená "čo najzvrátenejšie a najodpornejšie". (Real Tom Hardy)
  • Noviny, ktoré číta pán Garrison sú skutočné noviny "Rocky Mountain News", ktoré vychádzali v rokoch 1859 až 2009 v meste Denver. (Real Tom Hardy)
  • Robert Smith dostal všetky svoje texty bez kontextu, ktorý zistil až po odvysielaní. Texty nahrávali cez telefón. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama