Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cartman najde záhadný objekt, který touží získat do svých rukou Barbra Streisand. Proměnila by se díky němu v robota, který požírá svět. (Netflix)

Zaujímavosti (13)

  • Trey Parker a Matt Stone nemajú Barbru Streisand radi, a preto sa jej v seriáli vysmievajú viac ako väčšine celebrít. Čiastočne ju nemali radi preto, že potom, čo Colorado prijalo Druhý dodatok Ústavy Spojených štátov amerických, ktorý zakazuje uznať homosexuálov ako chránenú triedu, Streisand verejne vystúpila proti tomuto štátu a všetkým jeho občanom a sľúbila, že Colorado už nikdy nenavštívi. Parker tiež uviedol, že mu jej spevácky hlas pripadá otravný, čo ho inšpirovalo k scéne, v ktorej Streisand mučí chlapca tým, že im spieva. Duo sa snažilo, aby Streisand bola stvárnená "čo najzvrátenejšie a najodpornejšie". (Real Tom Hardy)
  • Keď má Cartman v televízii rozhovor, hovorí, že keď kopol Kyleho, tak reval ako Nancy Kerrigan. Jedná sa o incident z roku 1994, kedy bola Kerrigan napadnutá mužom najatým jej rivalkou Tonyou Harding. Po napadnutí ju kamery zachytili plakať a opakovať slová "prečo, prečo, prečo." (Real Tom Hardy)
  • Robert Smith dostal všetky svoje texty bez kontextu, ktorý zistil až po odvysielaní. Texty nahrávali cez telefón. (Real Tom Hardy)
  • Keď si Cartman počas kopania krompáčom spieva, tóny fiktívnej piesne sa podobajú na tie, ktoré spievali afroamerickí otroci v Amerike. (Real Tom Hardy)
  • Noviny, ktoré číta pán Garrison sú skutočné noviny "Rocky Mountain News", ktoré vychádzali v rokoch 1859 až 2009 v meste Denver. (Real Tom Hardy)
  • Chlapci sa Streisandovej opýtajú, či je aspoň tak slávna ako John Elway. Elway bol quarterback NFL tímu Denver Broncos. (Real Tom Hardy)

Mestečko South Park - Spookyfish (1998) (epizóda) (S02E15)

  • V průběhu epizody jsou vidět v rozích obrazovky fotky herečky Barbry Streisand, doplněné nápisem "Spooky vision". Tvůrci se pro tento krok rozhodli poté, co je herečka kritizovala za epizodu Mecha-Streisanda, ve které byla zesměšňována. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama