Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Názov je fajn slovná hračka pre angličtinárov. Vraj prvý nudistický muzikál. Tommy s okuliarmi a v klobúku s kamošom spieva v obchode a narazí na atraktívnu ženu, ktorú vyrušil v kúpe časopisu Nudist’s Life (je to zároveň odkaz na rovnomenný film). Večer o tom robí vtipy vo svojej show a v prvom rade je práve tá žena. Spoznávame ďalšieho stand-up komika a aj speváka Eddyho. Herci majú svoje nepresvedčivé momenty a kamera ich sníma v rozhovoroch zboku čo je skôr chyba, ale rozoberajú zaujímavé vzťahové peripetie. Od istého momentu režisér v podstate kopíruje svoj predošlý film, Nature’s Playmates, keď jeden z hrdinov, nezoznámený s nudizmom, sa dostáva na ich miesto. Našťastie tieto scény trvajú len krátko, lebo aj tak nemajú veľa čo priniesť.  S blížiacim sa záverom sa opakujú a prinášajú to isté, čo bolo v predošlých filmoch Herschella Gordona Lewisa. Tento film mal našťastie oproti predošlým dvom aj sympatické, aj keď nie príliš rozvinuté postavy, ktoré diváka dokážu zabaviť. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Goldilocks and the Three Bares“ je špatný film a nebavilo mě se na něj koukat. Tohle je snímek, který v sobě nemá žádné oživení, alespoň ne, pokud jste viděli předchozí Herschellovy nudistické filmy. Nemá v sobě nic navíc, je to pořád to samé, záběry z nudistických rezortů, které se skutečně okoukají, protože hned poznáte, jak moc jsou nahrané a jak moc se všichni snaží, aby nic důležitého nebylo vidět. ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Prvý nudistický muzikál. Patrí k žánru Nudie Cutie - druh filmov, so scénami mladých, neposedných slečien v nahých scénach. Filmy vznikali najmä v 60. rokoch. Znaky: nízky rozpočet, rozpačitá umelecká hodnota. Scény explicitného sexu sa nevyskyujú. Z tohto súdku je aj film o Zlatovláske a troch týpkoch (hoci sú dvaja). Prvých 20 minút ide o konverzačno - hudobnú komédiu. Vkusné pop piesne, spievané prevažne hlavným hrdinom, ktorého účinkovanie vo večernej show sledujeme. Má generačne blízkeho parťáka a zabávača. Spevák sa zoznamuje s príťažlivou blondínou. Všetko je decentne zakryté až do 20. minúty, vtedy si vyjdú na pláž a nahí sa okúpu. Neskôr sa spevák dozvie, že jeho láska, cez víkend záhadne odchádzajúca neznámo kam, trávi soboty a nedele v nudistickom spolku. Hystericky ho to rozhodí. No jeho manažérka, tiež nudistka, ho, spolu s parťákom presvedčia, aby všetci strávili čas medzi naháčmi. Záver filmu sa tak nesie v znamení hrátok adamitov. Slnia sa, lyžujú na vode a podržte sa - jazdia bez oblečenia na koni! Źiaľ, tieto bez-dialógové zábery opustila počúvateľná hudba úvodu. Strieda ju primitívna znelka. Nahota je umiernená, vidieť len prsia. Napriek odkrytiu tiel sú pohlavia skryté. Vo finále spevák zanôti pieseň v Adamovom rúchu a zahľadí sa v oči blondíne svojho srdca. Jednoduchý a lacný film, sfúknutý na Floride za deväť dní a 25 000 dolárov. Poteší decentnou nahotou, slušným výberom žien a atmosférou sixties. Zaujímavosť: film bol cca 30 rokov stratený. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film je považovaný za prvý nudistický muzikál. (Martin741)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené