Reklama

Reklama

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Goldilocks and the Three Bares“ je špatný film a nebavilo mě se na něj koukat. Tohle je snímek, který v sobě nemá žádné oživení, alespoň ne, pokud jste viděli předchozí Herschellovy nudistické filmy. Nemá v sobě nic navíc, je to pořád to samé, záběry z nudistických rezortů, které se skutečně okoukají, protože hned poznáte, jak moc jsou nahrané a jak moc se všichni snaží, aby nic důležitého nebylo vidět. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Prvý nudistický muzikál. Patrí k žánru Nudie Cutie - druh filmov, so scénami mladých, neposedných slečien v nahých scénach. Filmy vznikali najmä v 60. rokoch. Znaky: nízky rozpočet, rozpačitá umelecká hodnota. Scény explicitného sexu sa nevyskyujú. Z tohto súdku je aj film o Zlatovláske a troch týpkoch (hoci sú dvaja). Prvých 20 minút ide o konverzačno - hudobnú komédiu. Vkusné pop piesne, spievané prevažne hlavným hrdinom, ktorého účinkovanie vo večernej show sledujeme. Má generačne blízkeho parťáka a zabávača. Spevák sa zoznamuje s príťažlivou blondínou. Všetko je decentne zakryté až do 20. minúty, vtedy si vyjdú na pláž a nahí sa okúpu. Neskôr sa spevák dozvie, že jeho láska, cez víkend záhadne odchádzajúca neznámo kam, trávi soboty a nedele v nudistickom spolku. Hystericky ho to rozhodí. No jeho manažérka, tiež nudistka, ho, spolu s parťákom presvedčia, aby všetci strávili čas medzi naháčmi. Záver filmu sa tak nesie v znamení hrátok adamitov. Slnia sa, lyžujú na vode a podržte sa - jazdia bez oblečenia na koni! Źiaľ, tieto bez-dialógové zábery opustila počúvateľná hudba úvodu. Strieda ju primitívna znelka. Nahota je umiernená, vidieť len prsia. Napriek odkrytiu tiel sú pohlavia skryté. Vo finále spevák zanôti pieseň v Adamovom rúchu a zahľadí sa v oči blondíne svojho srdca. Jednoduchý a lacný film, sfúknutý na Floride za deväť dní a 25 000 dolárov. Poteší decentnou nahotou, slušným výberom žien a atmosférou sixties. Zaujímavosť: film bol cca 30 rokov stratený. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Názov je fajn slovná hračka pre angličtinárov. Vraj prvý nudistický muzikál. Tommy s okuliarmi a v klobúku s kamošom spieva v obchode a narazí na atraktívnu ženu, ktorú vyrušil v kúpe časopisu Nudist’s Life (je to zároveň odkaz na rovnomenný film). Večer o tom robí vtipy vo svojej show a v prvom rade je práve tá žena. Spoznávame ďalšieho stand-up komika a aj speváka Eddyho. Herci majú svoje nepresvedčivé momenty a kamera ich sníma v rozhovoroch zboku čo je skôr chyba, ale rozoberajú zaujímavé vzťahové peripetie. Od istého momentu režisér v podstate kopíruje svoj predošlý film, Nature’s Playmates, keď jeden z hrdinov, nezoznámený s nudizmom, sa dostáva na ich miesto. Našťastie tieto scény trvajú len krátko, lebo aj tak nemajú veľa čo priniesť.  S blížiacim sa záverom sa opakujú a prinášajú to isté, čo bolo v predošlých filmoch Herschella Gordona Lewisa. Tento film mal našťastie oproti predošlým dvom aj sympatické, aj keď nie príliš rozvinuté postavy, ktoré diváka dokážu zabaviť. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film je považovaný za prvý nudistický muzikál. (Martin741)

Reklama

Reklama