Reklama

Reklama

Legenda

Trailer 1

Obsahy(1)

Dobro nemůže nastat bez přítomnosti zla. Láska se neobejde bez nenávisti. A zrovna tak nevinnost neexistuje bez chtíče a žádostivosti. Vše musí být v rovnováze a o tom vypráví britská pohádka Legenda. Zlý démon se snaží vytvořit nekončící noc. Zná způsob, jak toho dosáhnout musí zničit posledního jednorožce a oženit se s pohádkovou princeznou. Postaví se mu ale mladý a nebojácný muž jménem Jack. Na Jackově straně nestojí jen odvaha a statečnost, ale i elfové a další mystické bytosti, bez jejichž pomoci se při zdolávání zla Jack neobejde (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Vondrs

Vondrs (hodnotenie, recenzie)

pěkná fantasi akorád si nejsem jistý co má co spoleného tato legenda s filmem vymítač ďábla protože v pár záběrech jsem zahlédl sochu démona PAZUZU nebo jestli je to tam dané jen jako odkaz?!...

GodKnows

GodKnows (hodnotenie, recenzie)

Absolútne fenomenálne fantasy, ktoré zaujme hlavne vizuálnou stránkou, hudbou a Timom Currym. Takéto filmy sa už dnes netočia a nikdy už točiť nebudú. Keď to porovnám z absolútnou špičkou aktuálnych CGI orgií tak toto je na míle ďaleko ďaleko pred nimi. Živšie sa to už ani nedalo spraviť. Nekonečno hviezdičiek.....

Ripley

Ripley (hodnotenie, recenzie)

Netuší někdo,zda u nás nějaký distributor tento film nechystá vydat na BD nebo aspoň na DVD?

MartinSTFC

MartinSTFC (hodnotenie, recenzie)

Film jsem jako menší doslova miloval. Dnes, s odstupem času, přeci jen vidím, že to zase taková sláva není. Ani v Bluray verzi mi to nepřišlo nijak úchvatné. Ono skoro třicet let udělá své. Co se mi ale na filmu vždy líbilo nejvíce a líbí se mi i dnes, je vynikající Tim Curry. Né tak ani on, jako jeho postava, která si mě prostě získala už jako malého kluka. Ten čertík, co vyleze ze zrcadla mi utkvěl v paměti až dodnes. Čistě ze sentimentu dám filmu čtyři hvězdy. 

Ichabod

Ichabod (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film jsem viděl poprvé když mi bylo asi osm let, po dalších dvanácti jsem ho začal shánět a jsem rád že i přes nostalgický element to u mne neztratilo žádné kouzlo.

JosephineM

JosephineM (hodnotenie, recenzie)

ta proměna krásného světa v horor za ty čtyři hvězdičky stojí. a chudáci jednorožci :-(

Reklama

Reklama