Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako by ste reagovali, keby vám na mobil zavolala úplne cudzia osoba a vydeseným hlasom prosila o záchranu svojho života? Mysleli by ste si, že ide o kanadský žartík a zrušili by ste hovor? To však neurobil Ryan (Chris Evans), ktorému náhodne zatelefonuje Jessica Matrinová (Kim Basinger) a tvrdí, že ju uniesli neznámi únoscovia a to isté hrozí aj jej manželovi Craigovi (Richard Burgi) a synovi Rickymu (Adam Taylor Gordon). Ryan je pre Jessicu jediným človekom, ktorý jej môže pomôcť. On má zase v rukách jej život i život jej rodiny. V snahe pomôcť im všetkým sa dostane do sveta vrážd a podvodov a to všetko bez toho, aby vedel, kto je v skutočnosti na druhej strane telefónu a čo ho za jeho snahu za záchranu ich životov vlastne čaká... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (410)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Viete, že veľryba má trojmetrový penis? Zachráňte záliv!“ Solídne herecké obsadenie (Basingerová, Macy, Evans, Statham, Burgi, Bielová), zručne napínavá réžia Davida R. Ellisa (NEZVRATNÝ OSUD 2) a výborný hitchcockovský situačný námet, odohrávajúci sa takpovediac v reálnom čase. To sú 3 najvýraznejšie plusy, robiace zo solídnej fušky s názvom MOBIL zaujímavý a svižný akčný triler. Srdcovka to pochybujem, že bude. Ale ako oddychová jednohubka prečo nie. P.S. Pôvodne mal snímku režírovať Joel Schumacher (alebo Michael Bay) s Willom Smithom v titulnej úlohe. ()

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Soudě podle předchozího režisérova snímku Nezvratný osud 2, nedělá Ellisovi žánrové zařazení velké vrásky na čele a podle něj nejspíše thriller=komedie. Cellular je na tom podobně. Je to absolutní hloupost s tunami nelogičností, ale většinu času si udržuje příjemné tempo, což film vytahuje z kategorie "sračka" do kategorie "čistý průměr". Jednoznačným kladem snímku je, že se nebere smrtelně vážně, a až na hystericky přehrávající Kim Basinger, záměr tvůrců "jen se tak pobavit" pochopili i všichni herci (jako vždy roztomilý William H. Macy především). I tak je ale tenhle film vhodný jen pro jedno zhlédnutí, nejlépe v mírně podnapilém stavu. Za takového předpokladu se slušně pobavíte a nebude vás trápit nelogičnost většiny situací ani nepřetržité nastavování děje, aby se dosáhlo alespoň devadesátiminutové stopáže. ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

lola3121 

všetky recenzie používateľa

Příjemný thriller na ukrácení nudného večera. Stárnoucí Kim Basinger v roli unesené ženy, jejíž jedinou záchranou je mladík, kterému se jakousi podivuhodnou telkomunikační záhadou dovolala z rozmláceného telefonu poté, co zázračným způsobem spojila dva drátky. Pokud nebudete přemýšlet nad takovými detaily, čeká vás 90 minut celkem svižné podívané. Mě spíš než mladíček Chris Evans zaujal "zlý muž" Jason Statham a pobavil mě William H. Macy a jeho proměna z otráveného policisty na odchodu, kterého žena natírá pleťovými maskami, na téměř akčního hrdinu, který to v závěru všem natře. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Průměrný, ale přesto vcelku napínavý thriller se točí kolem dvou telefonů. Z poškozeného telefonu se unesená žena Kim Basinger dovolá cizímu muži, jenž vzápětí začne brázdit město s mobilem u ucha a pátrat po ohrožené neznámé. Škoda, že je to tak všechno předvídatelné, má to sice spád, ale scénář ani na okamžik v ničem nepřekvapí, a to se týká i finále. Prostě průměr. 60% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama