Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samo nechtiac vyzradí svojmu študentovi Rolandovi, že je adoptovaný a spustí tým Rolandovu rebéliu, s ktorou si nikto nevie poradiť. Do školy prichádza krásna Klaudia na miesto profesorky slovenčiny. Hoci Samo a Klaudia jeden druhého priťahujú, nedokážu sa vystáť. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Akože to má byť nejaká verzia nemeckej blbiny Fakjú pán profesor? Ak áno, tak super, my ešte ani len hovadinu nevieme dobre prebrať. V prvom rade je v dnešnej dobe status učiteľa už dosť nalomený, nemá takmer žiadnu autoritu a my to máme ešte v seriáloch podporovať? Čo je na tom cool, že si hlúpi pubertiaci slobodne pokrikujú na profesora, robia si z neho posmešky? Ak toto ukazujeme za právo, potom sa nedivme, čo za tupáňov produkuje dnešné školstvo. Debilov, ktorí v puberte spisujú petície proti učiteľom či dokonca proti rodičom, ich sen je stať sa youtuberom a nakoniec aj tak skončia pucovať záchody v Rakúsku. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel takmer identický so zrejme pôvodným maďarským A tanár, ale tam mi bolo obsadenie podstatne sympatickejšie. Každopádne aj keď to ani v tomto prípade nie je žiadne filmárske umenie, len obyčajná televízna tvorba zábavno-výchovného charakteru, je podľa mňa veľmi prospešná a potrebná, obzvlášť ak je aj pozerateľná. Maďari majú celkovo 18 častí, neviem ako to dopadne u nás, asi rozhodne sledovanosť... ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poté co Joj nabídla komediální seriál z prostředí základní školy Byla jednou jedna škola tak Markíza hned přišla s komediálním seriálem z prostředí střední školy také podle nějakého zahraničního originálu. První díl ukázal pozitiva v obsazení ( Maštalír x Marcinková ), pár vtipných scén a celkově svižnější vyprávění než u Jojkárského výtvoru, který je humorem přestřelený do absurdní grotesky. A tím pozitiva končí, protože jako celek mne to moc nebavilo. ()

Reklama

Reklama