Reklama

Reklama

Čo keby...? - Season 1 (2021) (séria)


Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom? (S01E01)

(epizóda)
  • USA What If... Captain Carter Were the First Avenger?

VOD (1)

Keď sa Steve Rogers vážne zraní, Peggy Carterová neváha a stane sa prvou supervojačkou. (Disney+)

Recenzie (67)

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ve skrytu duse jsem doufal v trosku odvaznejsi premisy, nez toto. Captain Britain / Carter je ok, ale nedeje se tam nic nejak zajimaveho nebo nedej boze odvazneho, co by ospravedlnilo samotnou existenci teto epizody. Oskliva animace tomu teda nepridava. A nakonec rada pro tvurce: Jestli vas scenar konci obri chobotnici, potrebujete lepsi konec. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prvým Avengerom sa nestáva Steven Rogers a Mage Carter a tak sa nám roli vymieňajú ale inak sa pozeráme na pôvodný príbeh s pár menšími zmenami, ktoré ale na výsledok diania majú iba veľmi malý dopad. Prevedenie: Možno je to mojím prvotným nadšením z animácie a slovenského dabingu a preto dávam dosť prestrelené hodnotenie, nakoľko príbehovo to bol iba copiright s pohlavným switchom. 75% ()

Reklama

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco nebola tá animácia až tak otravná ako som čakal, príbeh k tomu odsýpal jedna radosť, takže sa nestíhate nudiť. Captain Carter-ka je skvelá, a musím pochváliť choreografiu jej súbojov, keďže od Winter Soldiera som nič lepšie od Marvelu nevidel. Potešilo množstvo What if..? odbočiek, a neviem sa dočkať ostatných dielov. Ale ak by aj tento diel mal veľa pozitívnych ohlasoch, neviem si filmovú verziu nikdy predstaviť. Prečo? Tak veľkú, svalnatú ženu, ktorá by bola aj dobrá a charizmatická herečka nepoznám :) PS: Moja zenuška ma práve opravila a prekvapila zároveň, navrhla Brianu z GOT, hmmm... Čo vy na to? 🧐 ()

HellFire 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čekal jsem osobitější příběh, ale první díl je vlastně jen převyprávěním filmu, jen s jinou protagonistkou a Kapitánem Amerikou v Iron Man obleku. Při sledování jsem hodně vnímal, jak uspěchaný je děj, protože musí sesumírovat celovečerní film na plochu necelé půl hodinky. Kdyby raději autoři vymysleli vlastní story... Rozhodně bych se ale podíval na celou sérii těchhle animáků, které si oproti filmům můžou dovolit větší eskapády. Btw, kdo v Disney má takovou zálibu v chapadlech? ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamätáte hru The Saboteur? Jak mix Assassinu s GTA-čkom za druhej svetovej, ale bolo to nedorobené a plné bugov. Tak takú hnusnú to má animáciu. Ale Peggy je super postava. Prvá séria jej seriálu patrila k tomu najlepšiemu z Marvelovej TV tvorby, je tu namachrovaná, jak by to v normálnom MCU nebolo možné a ten akcent je nezameniteľný. “Keptn Kaa T.” ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (19)

  • Ve filmu Captain America: První Avenger (2011) je vlajka organizace HYDRA černá s červeným symbolem. V této epizodě je vlajka červená s černo-bílým symbolem, jež odkazuje na druhou vlajku nacistického Německa. (Kubaaa97)
  • Po zničení projektu Rebirth přebírá kontrolu nad SSR (Strategic Scientific Reserve) plukovník John Flynn namísto Chestera Phillipse, protože ten zemřel v této časové ose při výbuchu. John Flynn se přitom ve filmu Captain America: První Avenger (2011) vůbec nevyskytuje a objeví se až v Marvel One-Shot: Agent Carter (2013), kde slouží jako Peggyn poválečný nadřízený v SSR. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama