Reklama

Reklama

Osudové pokušenie

  • Česko Osudové pokušení (viac)
Trailer

VOD (1)

Úspešný športový agent Derrick Tyler (Michael Ealy) má podozrenie, že ho jeho manželka podvádza. Počas služobnej cesty do Las Vegas povzbudzuje Derricka najlepší kamarát Rafe (Mike Colter), aby si vybil frustráciu z možnej manželkinej nevery vlastným románikom. Derrick si zloží snubný prsteň a v bare upúta pozornosť neznámej ženy... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (33)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že Hollywood je asi v pěkný krizi, když jako fatalní rajdu vybere Hillary Swank, ale budíž aby si mě dokázala voject jak malýho Jardu a pak zabít, a pokud jde o samotný filmeček, tak jí konec konců zahrála dost přesvědčivě. Slabostí jsou ostatní postavy a jejich chování. Derrick se chová vysloveně imbecilně na to že vede firmu s mnoha milionovýma obratama a taky přiliš submisivně, ale ani ostatní postavy se nechovají zrovna tak, že by si měli tykat s IQ. Jako kdybych měl zahýbat, tak se s tím určitě nepůjdu vystavovat do domu s velkým oknem na pláž a vůbec celá tahle scéna je vrchol blbismu. Ovšem tím neříkám, že mě nezajímalo jak se to celý vyvine, jak už v takových případech bývá fandil jsem samozřejmě svini. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Já byl spokojený. Příběh měl napětí a zvraty. Nestačil jsem se nudit. I když některé věci se zdály zřejmé a snadno předvídatelné, tak ne všechny. Jasně, že tam byly i blbosti, jako třeba, že když budu zahýbat, tak do baráku s největším oknem a ani si nezatáhnu žaluzie ať na nás každý vidí a dalo by se pokračovat dál, ale jak říkám bavil jsem se, takže nebudu to zbytečně pitvat, ať máte také šanci, si to užít s čistým štítem. ()

Reklama

mira.l 

všetky recenzie používateľa

No řekněme že dvě hvězdičky za (tentokrát) mrchu Hilary, i když zrovna jí obsadit do role jakési "Femme fatale" asi nebyl ten úplně nejlepší tah. Jinak to teda celou pointou bylo hodně blbý. Ale hlavně ten černej byl ten dobrej a vyšel z toho jako rovnej člověk. To je holt současná Amerika. Jo a ty příšerný zvuky, co to dost často doprovázely, to měla být hudba?? ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Treba uznať, že ten rozbeh film je veľmi dobrý. Nevera, prepadnutie, stretnutie sa náhodnej milenky s manželkou, vyšetrovanie prípadu. To všetko diváka pripúta k obrazovke, pretože jednoducho chce vedieť, čo sa stalo. Jedna postava síce vyzerá psychopaticky a je veľmi podozrivá ale je tu nádej, že to celé nebude také jednoduché. Dej sa následne vynikajúco zamotáva, no výsledkom nie je majstrovský thriller. Po hodine sa to totiž začína otáčať do veľmi plochej roviny, bez väčšieho momentu prekvapenia, akoby tvorcovia stratili nápad alebo ani nedokázali vymyslieť, ako to špičkovo zakončiť. Takto z nádejného 5-hviezdičkového filmu je film iba priemerný. A ten záver je maximálne prehnaný, až som skoro zaplakal nad premárnenými možnosťami. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Snaha Deona Taylora o to, aby jednotlivé kúsky „mysteriózneho“ thrilleru servíroval postupne a hlavne šikovne, rozpadne po tom, ako Val Quinlan (Hilary Swank) a Derrick Tyler (Michael Ealy) sa znovu stretnú. Potom „nečakané“ zvraty už nepôsobia nečakane a takmer nič vás neprekvapí. Film drží pohromade skúsená Hilary Swank. Škoda, že v poslednom v čase sa neobjavuje v takých filmoch, ktoré by jej viac sedeli. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa od septembra 2018 v Los Angeles. Z dôvodu pandémie COVID-19 bol film vydaný pol roka po plánovanom termíne až v decembri 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama