Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láďa Pitras a Oto Vacák, náborári podniku Pragokov, získavajú pracovné sily síce vedecky, ale za ich metódy by sa nemuseli hanbiť ani skúsení mafiáni či tajní agenti. Starostlivo si zisťujú všetko o súkromnom živote osôb, ktoré si vyhliadli ako obete, a tieto informácie zneužívajú, aby ich zlanárili do svojho podniku. Vedecká metóda, postavená na využití spoľahlivej páky, ktorou je manželská žiarlivosť, nevera či hrozba prezradených intímnych tajomstiev, sa však nakoniec obráti proti jej autorom. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (145)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Necekal jsem nic extra, navic tu vsichni pisou, jak tema filmu je dneska naprosto na nic, ale nakonec sem se dobre bavil, protoze tohle vlastne ani neni film o naborarich, ale o zarlivosti. Skoro se ani nemuzu rozhodnout, co bylo vtipnejsi. Jestli domaci sceny nebo naborovy akce. Sobota a Narozny jsou perfektni dvojka a jejich akce a vochcavky fakt nemaj chybu, navic se tady Sobota docela obstojne zbavil toho svyho hihihi a je fakt super. Nejvostrejsi jsou stejne ale sceny s Marii Rosulkovou. Celkove se sice nejedna o nic extra super vtipnyho, ale sem tam je nakej vtip fakt dost dobrej, jsou tu fajn cesky herci a dej slusne odsejpa, takze jsem se dobre bavil. ()

Matulko_ 

všetky recenzie používateľa

Súdruhovia, súdružky, za pás alebo za mašiny, inak sa vám rozpadne celý život. Budovať svetlé zajtrajšky treba, nie sa flákať, inak budete rozmýšľať a keď budete rozmýšľať, tak sa budú diať zlé veci! Ale nie, bolo to chvíľami vtipné, ale povedzme si na rovinu: Svěrák to nie je, a dobový kontext je dosť markantný. ()

Reklama

antragus 

všetky recenzie používateľa

Jako dobová satira - proč ne? Na druhou stranu, prezentováno jako komedie je to dost nuda nabízející pár úsměvných situací a hlášek, které se ovšem vejdou na prsty maximálně obou rukou. Žádná řachanda se prostě nekoná, celkově to tak plyne, až to konečně uplyne... Vhodné spíše jako kulisa, když to náhodou poběží v televizi a jinde bude teleshopping. Cíleně to ale znovu fakt vyhledávat nebudu... ()

RadimFišer 

všetky recenzie používateľa

Tvrdá náborářská práce. Tvrdá náborařina, kde si přebírají lidi rovnou před podniky, aby oni splnili pětiletku a více pomohli lidem a to prosím bez jakýchkoli větších požadavků, jen proto že je to komunismus a celá skupina musí táhnout dopředu. Komunistický manifest a všechno je postavené na hlavu, protože tomu chybí zařazení do skutečné psychologie člověka. Marx byl myslitel, ale nedomyslel to. A to vidíme i v této komedii. Dostanete novou škodu...je neuvěřitelné, jak vás tento film dokáže přenést do těch tajemných let nazpátek, kdy v kancelářích byla taková zvláštní atmosféra. Nevím, připomíná mi to mládí. Já jsem byl příjemně potěšen, i když jsem se na to díval nemocen. Dávám s hrdostí 3. Ale v to nepočítám zábavu, nýbrž, že jsem na to téměř zapomněl. Kromě toho konce. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Dobrá komédia, ktorej jedinou chybou je, že sa jej jednotvárny humor rýchlo okuká. V podstate si robí srandu zo všetkého a všetkých v rámci manželských vzťahov - zo sekyrantských manželiek, otravných svokier, ťuťmáckych manželov, vypočítavých stratégií aj náhodných nedorozumení. Iva Janžurová však žiari ako obvykle! ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení v Popradu ve skutečnosti proběhlo na adrese Průmyslová 1561, Praha-Kyje. (sator)
  • Filmové titulky nakreslil malíř Stanislav Holý. (sator)
  • Luděk Sobota (Pitras) bol režisérovou neústupnosťou tak vystresovaný, že sa rozhodol štrajkovať. Jedného večera povedal rodičom, nech ho druhý deň na pľaci ospravedlnia, pretože sa cíti mizerne, ako by na neho išiel infarkt. Režisér bol na nohách už od skorého rána a hneď o piatej prišiel Sobotu zobudiť. Povedal mu, nech si odpočinie a príde pokojne o niečo neskôr, štáb vraj počká. Sobota pritom v skutočnosti závažný zdravotný problém nemal, išlo skôr o hypochondriu, ktorou bol preslávený. To ráno však dostal infarkt režisér Schulhoff. A to nepredstieraný .Sobotu potom dlho trápilo zlé svedomie. "Mám pocit, že som mu ten infarkt privolal," zveril sa v jednom rozhovore. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama