Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný detektív Frank Connor (Andy Garcia) sa zúfalo usiluje získať pre svojho syna vhodného darcu kostnej drene. Jediným vhodným človekom je Peter McCabe (Michael Keaton), sociopatický sériový vrah. Najprv Frankovu prosbu odmietne, neskôr súhlasí. V nemocnici sa mu však podarí vziať ako rukojemníčku doktorku Hawkinsovú (Marcia Gay Hardenová) a chce sa dostať na slobodu. Zúfalý Frank sa snaží zabrániť polícii v streľbe... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (66)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taky slusny oldchool mix zanrov od thrilleru, akcneho filmu az po dramu. V ziadnom ohlade to ale prilis nadpriemerne nie je. Nie je tu ani dostatok akcie (zaujme len solidny vybuch a jedna scena s nakladiakom), ani napinavych scen, ktorymi by sa postavy drzali v šachu. Miestami vyznieva az vtipne, ze kvôli zachrane jedneho chlapca zomrie kopa nevinnych ludi. Film ale drzi nad vodou skvela ustredna dvojka. Charizmaticky drsniak a po cely cas zaporak Keaton a sympaticky otec od rodiny Garcia, ktory je schopny kvôli synovi urobit cokolvek a aj ked to neukazali tak pravdepodobne si potom vsetkom, co urobil, tiez pôjde na nejaky cas sadnut do chladku. Ostatne postavy su uz len do poctu. Vysledkom je teda priemerny film, ktory v dobe vzniku zapadol, ale v dnesnej CGI dobe, fanusikov oldschool akcnych thrillerov potesi. 6/10. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Když jsem tenhle film viděla kdysi před lety poprvé, moc se mi líbil - napínavý příběh, skvělí herci, zajímavé prostředí ztemnělé nemocnice; dala bych 4*. Podruhé už to takový extra zážitek nebyl, klišé a občasné nelogičnosti ubraly z dojmu víc než skutečnost, že jsem si spoustu scén pamatovala; takže za 3*. Nadprůměrný thriller, který však mohl být lepší. 70% ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tradiční americký film. V první půli vás to baví, působí to napínavě atd. a najednou bum a je to zase tady!! Stupidita amerických závěrů ve filmech totiž nemá obdoby. Tolik nelogických a opravdu špatných scén je tam najednou tolik, že je mně z toho úplně špatně. Např. Keaton odzbrojí Garciu, zamče ho do místnosti a utíká. Garcia se pochopitelně z místnosti dostane a v dalším záběru už vesele běží se zbraní v ruce?! A já se ptám, kde tu zbraň vzal, když mu byla sebraná a po cestě nikoho nepotkal?? Toť otázka. Takových scén je tam víc, bohužel. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Základní nápad není zase tak vytřískaný jako jiné a i natočeno je to dostatečně svižně nato, aby film dokázál zaujmout. Žádného nepředpokládáného konce se sice nedočkáme, herecky je ale vše odvedeno na slušné úrovni a tak každému ze zůčastněných přibyl další neurážející snímek do filmografie. Hudba: Trevor Jones. 60% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mohol to byť vysoko napínavý psychologický triler s presahom, ak by bol námet lepšie napísaný a predovšetkým podstatne lepšie natočený. Videl som ho síce dávno, ale hneď po jeho zhliadnutí som mal dosť silnú pachuť z premárnenej šance a z nevyužitosti hercov, ktorí by si zaslúžili lepšie napísané postavy. Hlavne Keaton mi pripadal dosť prehnane sociopatický, čo bol síce zámer, ale určite sa dalo k postavám a látke pristúpiť s menšou dávkou tlačenia na pílu. Repete už nebude. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama