Reklama

Reklama

Počas svojej nedobrovoľnej účasti na svadbe stretne Nyles Sarah, hlavnú družičku a čiernu ovcu rodiny. Po tom, čo ju zachráni od tragického príhovoru, začne ju priťahovať svojím „mámvpažizmom“. Ich spontánny sex je prerušený neočakávanou udalosťou, vďaka ktorej Sarah začne chápať, že na ničom v podstate nezáleží a pustia sa do sabotovania svadobnej zábavy. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (324)

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Léty osvědčená hlavní zápletka ždímaná na maximum s přídavkem sympatického obsazení které má parádní chemii a je tu letní hit, který si budete chtít dát znovu. Palm Springs sice čerpají z osvědčené klasiky, nicméně zvládají dodat dostatek vlastních nápadů a upřímných momentů a fungujících dialogů nato, aby vás tahle novinka dostala. Ideálnější kousek na dlouhé letní večery mezi novinkami budete hledat jen velmi těžko. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prednosťou je bezpochyby ústredné duo hercov s komediálnym nadaním. Funguje medzi nimi nenútená vzájomná chémia a ich charaktery sú vcelku dobre prepracované. Hoci sa snímka zvlášť zo začiatku tvári ako typická romantická komédia, v ktorej sa do seba dvaja ľudia bezhlavo zamilujú, nie je tomu tak. Je realisticky vykreslený postupný vývoj ich vzťahu. Humor je vydarený, ale samotný by celé filmové dielo neutiahol. Navyše miestami až čierny humor nie je úplne pre každého. Existencia človeka v časovej slučke stráca na význame. Z vizuálneho hľadiska zaujme predovšetkým svojou jednoduchosťou v pozitívnom slova zmysle. Jednotvárnosť stále sa opakujúceho dňa najskôr pôsobí komickým dojmom, ale postupne začne diváka skutočne vytáčať. Kvôli tomu sa niekomu môže zdať aj necelých deväťdesiat minút ako vecnosť. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo skvelé, ale v konečnom dôsledku mám z toho trochu zmiešané pocity. Komediálny rozmer tohto filmu je na veľmi vysokej úrovni a ja osobne som sa pri prežívaní rovnakého dňa v podaní Nylesa a Sarah parádne zabavil - niektoré scénky a hlášky stáli naozaj za to. Horšie je to však s tým dramatickým a romantickým rozmerom filmu, ktorý bol v mnohom skôr na škodu ako na úžitok. Podľa mňa to výrazne pribrzdilo inak skvelo rozvinutú komédiu a celý ten sentiment tomu fakt nepomáhal. Čo už... Ale inak, Cristin Milioti, dosť pohľadná žena (hlavne ten prenikavý pohľad, hmmm). Celkový dojem trochu zaostal za očakávaním, hlavne kvôli tej sentimentálnej dra-romance. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Tvůrci filmu se jasně inspirovali komediemi typu "Na Hromnice o den více", přidávají několik originálních motivů, ale hlavně dokáží pobavit tak, že se smějete nahlas. Humor vlastní Andymu Sambergovi není vhodný pro každého (ne nadarmo je snímek v českých kinech přístupný až od 15 let), ale tady nikdy nepřekročí únosnou míru. Necelých 90 minut uteče velmi rychle, jakmile ale scénář opouští komediální rovinu a snaží se hrát na vážnější notu, nepůsobí už tak věrohodně. Každopádně velmi dobrá zábava. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (20)

  • Režisér Max Barbakow a scenárista Andy Siara prišli s konceptom filmu ešte ako študenti Amerického filmového inštitútu (okolo roku 2010), „s rovnakým pohľadom na jungovské filozofické myšlienky a pragmatický význam napísania nízkorozpočtového filmu, ktorý by sa dal ľahko vyrobiť“. (Arsenal83)
  • Přestože název filmu zní Palm Springs, tak se zde ve skutečnosti vůbec nenatáčelo. Místo toho byly použity lokace v Palmdale a Santa Claritě. Natáčení trvalo 21 dní. (J.F.B.)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama