Reklama

Reklama

Putovanie s vlkmi

  • Francúzsko Marche avec les loups (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jean-Michel Bertrand je dokumentarista, ktorý zasvätil celý život fascinujúcim a ohrozeným zvieratám - vlkom. Pri zbere materiálu pre každý zo svojich dokumentov s týmito zvieratami žije dlhé mesiace úplne sám v ich prirodzenom prostredí, aby ich mohol pozorovať zblízka a zaznamenávať ich život prostredníctvom skrytých kamier. Jeho putovanie s vlkmi však nie je len záznamom života týchto šeliem, ale aj osobnej cesty režiséra, ktorý sa zamýšľa nad vzťahom človeka a divo žijúcich zvierat, ktorých životný priestor ničíme, aj keď nemusíme... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Skôr ako vlkov som si užil efektné zábery krásnej krajiny. Na vlkov síce tiež dôjde, ale vlastne len ako zábery skrytých kamier. Nedozvedel som sa skoro nič, iba to, že nejaký chlapík sa vybral s kameramanom do hôr a chce pozorovať vlkov. ()

muti 

všetky recenzie používateľa

Režisér samotár ide po stopách vlkov ktorí sa údajne vracajú po 80. rokoch do Álp, v oblasti Grenoble. Nádherné scenérie divokej prírody, fotopasce, ubytovanie v horskej chatke, čítanie denníka predošlých hostí, zdieľanie radosti z divých zvierat a celková láska k živým tvorom. A sem tam na obed nájdené hluzovky 🙂 ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama