Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bouřce zůstane na mořském pobřeží něco děsivého. Později, když se místní sejdou na slavnosti, dojde k tragédii, ale taky se stane zázrak. (Netflix)

Recenzie (11)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtina epizody je o tlachání na pláži, čtvrtina o alkoholu a Bohu v nově vzniklé pobočce anonymních (sic!) alkoholiků na ostrově. Jako plus bych viděl permanentní neklid vinoucí se celým dílem a náznaky temnoty vrcholící nečekaným závěrem. Nejodpudivější postavou, z hlediska povahy a činů, je Bev. Tož dám šanci dalšímu dílu, což jsem si v polovině epizody ještě nemyslel. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm, ok....atmoska "just kicked in". Uvod na plazi i vyborny rozhovor s knazom, ci tragicka udalost na faire...slusny podton niekde v uzadi. Obcas to malo dokonca uroven "The Outsider", co je pre mna jeden z najlepsich atmosferickych horrorov vobec. Ok, uz som konecne "zahacknuty". "Bytost" bude asi vysoka. :) Zaver z kostoliku pozname, z mnohych rozpravani i "skutocnych" udalosti. V tomto pripade vsak "fungoval". ()

Reklama

Nach 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál zatím působí tématicky hodně o víře. Má spoustu keců a něčeho temného v pozadí, co se dozajista přihlásí o svou porci masa. Horor to je zatím minimální, ale vztah k postavám se daří budovat a dalšími díly očekávám více a více napětí. Celek jinak působí podobně, jako předchozí díl. Jen je zhruba o pět procent zajímavější. Z toho důvodu uzpůsobuji i hodnocení. 70% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda sa oproti pilotu možno trochu vlečie, ale zase sa ukazuje, že Flanagan sa bude sústreďovať na dialógy. Čím sme ale bližšie k záveru, tým pribúdajú hororové prvky a na tomto veternom a upršanom ostrove, špeciálne v noci, perfektne fungujú. A ani nepotrebujeme vedieť, čo obyvateľov dedinky ohrozuje. Farár hľadá v utrpení zmysel, hlavná postava iba zbytočnosť, snáď sa to všetko myšlienkovo medzi sebou v zmesi žánrov prepojí... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Myslel som si, že pilotný diel bol len taký predvoj, po ktorom to začne hustnúť a vývoj okolnosti sa bude zintenzívňovať. A tento diel mi to len utvrdil. V tomto už toho bolo veľa, je tu silná atmosféra i niekoľko vypätejších scén. Tlieskam hlavne kamere, ktorá bola bravúrna, čo ona dovádzala, sa tak často nevidí. Začal som sa na ostatné diely tešiť. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Vyplavené kočky na pláži byly ve skutečnosti vycpaná zvířata. Racci kroužící nad nimi byli doděláni digitálně. (NiWi)

Reklama

Reklama