Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek sa usiluje získať Týninu priazeň, ale sklamaná žena nemá o neho záujem. Tvrdí, že ich vzťah je čisto pracovný. Nakoniec to však nevydrží a skončí s Jankom v posteli. Denisa sa chce Jankovi pomstiť tým, že zbalí jeho otca. Sylva dostane ponuku od Roberta, aby mu robila obchodnú riaditeľku v jeho novej realitnej kancelárii. Lenže Lída ju navnadí, aby zostala na statku, veď len stáčaním vody z prameňa by mohla zarobiť milión ročne. Sylva zrazu nevie, ako sa má rozhodnúť. Má ostať podnikať na statku a vyplatiť Týnu, alebo odísť do Prahy a žiť na vyššej úrovni v lepšej spoločnosti? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

AgnesDee 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když vezmu tuhle epizodu jako celek, tak jako věci se děly, ale že by z toho byl člověk nějak moudrej se říct nedá. Na druhou stranu, jednotlivé zápletky celkem ušly, ženská manipulace začíná nabírat obrátky a konečně jsme se taky dočkali toho vytouženého "hlavního vztahu", kvůli kterýmu se na to upřímně ještě dívám. Protože proč by se na to díval kdokoli z jiného důvodu, že jo? A navíc jsme se dočkali i celkem nečekanýho metahumoru v podobě rozvinutí takového nešvaru. ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Ty jo, my ti závidíme ten krásný byt." "Však se musím pomstít." Pomstít klukovi, který o tu holku dlouhodobě nestál. Zato uhání selku, co to jde. Nakonec ji s ní sblíží to, že je na manuální práci fakt střevo. Kamarádství s výhodami mělo jepičí život. Věta doktora o mrchách mě pobavila. Kolem jedné mrchy krouží ze všech stran miliony (nebo alespoň jeden), se sexem se také zrovna nešetří a Džon přišel na to, co o Pupikovi ví od začátku. Snad se brzy objeví ta kroužící policie. ()

fooggyy7

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Náhodou jsem u kamaráda zahlíd asi 5 (spíše 2) minuty dílu. Bude se pravděpodobně jednat o nějakou kravinu. Hraje tam totiž Holubová. Ta vám prosímpěkně vypadá jako Bržněv. Nevím jestli najdu odvahu na shlédnutí celého jednoho dílu. Už teď mi přestalo chutnat jíst ()

Reklama

Reklama