Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek a Týna sa stále viac zbližujú. Štěpán zistí, že Janek ho vytiahol z havarovaného auta a razom ho považuje za svojho priateľa. Roman chystá spoločne s Petrom na Janka pascu, ale v poslednej chvíli im úmysel zmarí Hana. V rodine spôsobí poprask správa, že Júlia je tehotná. Rodičia hrozia, že ju vyhodia z domu, ale nakoniec sa zmieria so situáciou. A začnú rešpektovať, že chce dieťa vychovávať bez otca. Kratinová príde na to, že v mladosti Kratina chodil s Lídou. Podozrieva Kratinu, že k Líde niečo cíti. Kratina aj Lída jej vysvetlia, že toto všetko sa už kedysi odohralo, a nemá zmysel sa tým zaoberať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Skuby47 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V TV programu jsem se dočetla, že v této epizodě si Týna vyjede na koni s Jankem na vyjížďku, ten spadne a narazí si žebra. Vše se odehrálo jinak. Janek sice spadl, ale ze žebříku. Nevím jestli neměli k dispozici koně, což by u farmy fungující pouze v TV studiu nebylo překvapující, nebo se báli, že by si Janek při pádu z koně mohl narazit žebra doopravdy a ani bylinky od Běty by mu nepomohly. Pobavilo mne to. ()

AgnesDee 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úplně vidím scenáristovi do hlavy: "Hele, tak všichni maj ten život nějak v prdeli, jen jediná Julča je v pohodě. Tak si tady vymyslím nějakýho jejího milence, o kterým nikdo nemá ani šajnu, a nechám ji otěhotnět, ať se na tom place nenudí." Tohle byla asi ta největší lenost scenáristy, co jsem tady zatím viděla. A že je to psaní líné dost. ()

Reklama

Galéria (18)

Reklama

Reklama