Reklama

Reklama

Temné lesy

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Sestra varšavského státního zástupce před 25 lety záhadně zmizela. Díky právě objevenému tělu má novou naději zjistit, co se tenkrát stalo. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Temné lesy (2020) 

Poliakom sa podarilo vytvoriť vcelku zaujímavý príbeh s peknými retro prestrihmi. Škoda že sa dej trochu viac nevenoval aj Malczakovi a udalostiam v roku 1994 ktory mohol nahradiť niektoré slabšie miesta v dejovej línii v súčasnosti. A v každom prípade to mohlo mať prekvapivejší záver, na druhej strane mu ostal ten najviac reálny. Oceňujem boj prokurátora proti skorumpovaným novinárom ktorí figurujú na výplatnej listine bohatých ľudí nielen u susedov v Poľsku. ()

Konec nevinnosti (2020) (E01) 

Mládež, chlast, tričká s nápismi CHICAGO a SEATTLE, ukradnuté auto v ktorom sa povozíme, za to že môj syn pije môže kamarát...Skvelé zrkadlo reality nielen slovenských domácností. Solídna atmosféra oboch rokov (1994 a súčasnosti), sympatický herci a náznak solídnej zápletky si v úvode získali moju pozornosť. ()

Dlouhá cesta domů (2020) (E06) 

Očakával som trochu lepšie rozuzlenie príbehu, autori napokon ponúkli asi najjednoduchší záver. Najlepším momentom poslednej epizódy tak ostal boj prokurátora proti skorumpovaným novinárom. ()

Reklama

Reklama